10 истини за секса в университета

10 истини за секса в университета - картинка 1

От студентския секс можеш да очакваш всичко

Недоразумения със съквартирантите за това кой да ползва стаята съответната вечер, неловки срещи в клас с момчето, с което си се развихрила снощи и какво ли още не. От студентския секс можеш да очакваш всичко.

1. Ако си чакала да влезеш в университета, за да правиш секс за първи път, чувстваш облекчение, че най-накрая си изгубила девствеността си.

Да загубиш девствеността си в този период от живота ти дава необикновеното предимство да си малко по-зряла, отколкото в ученическите си години и да не се стряскаш толкова от случващото се. Давай, момиче, време е да разкриеш своята сексуалност.

2. Благодарна си, че вече не трябва да го правиш в къщата на неговите или твоите родители.

Напрежението, че някоя част от родителското тяло ще нахлуе всеки момент в стаята е непоносимо. Но сега можеш да се отдадеш на страстни ласки, без притесненията, че майка ти ще те викне за вечеря в най-интересния момент.

3. Но сега ти се налага да научиш, че трябва да координираш времето за правене на секс със съквартирантите си.

Те не са мама и тате, но въпреки това трябва да се съобразяваш с присъствието им. Съквартирантката ти е винаги там и учили или пък съквартирантът на гаджето ти има навика да се прибира изненадващо след пиянска вечер, вдигайки шум като за сто слона. По някакъв странен и извратен начин, тези препятствия правят секса по-вълнуващ. В момента, когато съквартирантката ти каже „отивам на лекции“, бельото ти сякаш пада от само себе си. Само остава да се молиш, че тя няма да се върне след минута, защото си е забравила ключа или нещо подобно.

4. Осъзнаваш, че истинският секс никак не изглежда като този по филмите.

Това не е непременно лоша новина. Просто е различно от очакваното. По филмите жената свършва след 30 секунди, а ти се чудиш защо на теб ти отнема най-малко 30 минути. И защо по дяволите вагиналният оргазъм е мираж? О, да, в реалността много малко жени стигат до върха без орален секс.

5. В повечето случаи действаш на принципа проба-грешка.

Това е изключително важен етап в сексуалното ти израстване. Тогава разбираш, че кунилингусът не означава мъжът да използва езика си като бормашина и други такива забавни неща. Трябва да се сблъскваш с разнообразни ситуации и да свикнеш да контактуваш с партньора за това какво ти харесва (да стимулиран клитора ти по време на секс) и какво мразиш (кондоми без лубрикант). Хубавата част? Никой не се е родил с научна степен по сексуалните въпроси, така че защо не стигнете до отговорите заедно?

6. Ще се чувстваш странно, защото често ще срещаш човека (или хората), с които спиш из общежитията или в университета.

Ако въпросния ти сексуален партньор реши да си хване друго гадже или сте спали само една вечер, а той повече не ти се е обадил, дори 30-секундна среща те хвърля в деветия кръг на ада. Още по-лошо е, ако се виждате по едни и същи партита.

7. Ще започнеш да използваш секса като разсейващо занимание.

Прочитане на 30 страници от учебника преди лекцията по Микроикономика е толкова досадно, че ще ти се прииска да си вземеш бърза почивка – по възможност включваща някой и друг оргазъм. Но това занимание никога не е бързо. След него следва а) желание за още секс, б) гушкане, докато и двамата не заспите, в) още секс след ощето секс, г) разходка, за да хапнете нещо.

8. Непременно ще усетиш натиск да сравняваш сексуалните си преживявания с тези на други хора, тъй като всички говорят открито за това.

Ако имаш сериозна връзка ще чувстваш, че „пилееш студентските си години“. Ако се срещаш със случайни момчета ще се притесняваш дали бройката ти не е прекалено висока и каква е тя спрямо тази на приятелките ти. Сексът е отворена тема за разговор и колкото повече знаеш какво се случва в леглата на останалите, толкова повече се убеждаваш, че правиш нещо неправилно.

9. И така, възможно е за кратко да се превърнеш в Човека, който се хвали със сексуалния си живот през цялото време.

Новоизлюпената ти сексуалност трябва да бъде афиширана, нали така? Не го правиш нарочно, но някак искаш да изкрещиш на света, че вече си сексуално активна, зряла жена. Фразата „няма да повярваш какво правихме снощи“ често изскача от устата ти, но спокойно, този период бързо ще премине.

10. Ще научиш много повече от последствията от секса, отколкото от самия акт.

Самият сексуален акт няма да те накара да се чувстваш радикално различна. Но когато ти се налага да се сблъскваш с новата приятелка на бившия ти или да правите общ проект заедно с пича, който си забърсала предната нощ, научаваш как да балансираш емоциите си и да не позволяваш на секса да пречи на приятелството. Ето какво наричаме висше (сексуално) образование!

 

Източник; cosmopolitan.bg

/35

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове