10 мъжки мисли, когато гледате онези филми заедно

10 мъжки мисли, когато гледате онези филми заедно - картинка 1

Има много различни причини защо бихте пожелали да гледате еротични филми

Има много различни причини защо бихте пожелали да гледате еротични филми заедно: за да си създадете настроение за игрички или за да проучите сексуалните си фантазии. Разбира се, може просто да ви е приятно и възбуждащо да го правите.

Но точно както първият път, когато правите секс, така и първото общо гледане на порно може да повдигне много въпроси и създаде неловки ситуации. Особено ако ти не си падаш чак толкова по филмите за възрастни.

1. „Това ще е страхотно“!

Първоначалната му реакция ще е нещо от този род. Той харесва порното, харесва и теб. Защо да не се наслади на двете си любими неща едновременно?

2. „Окей, чакай да намеря добър филм“.

Чакай. Сега той трябва да си сложи спирачки. Ако не си закоравял порно зрител, той не може просто да отвори компютъра си и да ти покаже какви неща си е запазил. Трябва да действа внимателно, за да не те уплаши.

3. „Чакай... нека поразгледаме“.

 

"По какво ли си пада тя", се чуди той.
"По какво ли си пада тя", се чуди той.

Най-добрата му идея е да отвори сайт за порно клипчета и да ти предложи да разгледате заедно. Ако ти си навита, супер. Двамата може да откриете подходящ филм, който да ви възбуди и служи за прелюдия на секса. За него е най-сигурно да потърсите заедно.

4. „О, не. Сега трябва да обсъдим какво порно ми харесва“.

В зависимост от това какво е отношението и на двамата ви спрямо порното, сега е моментът, в който той започва да се паникьосва. Точно както няма как да ти пусне „Игра на тронове“ от 5 сезон нататък, защото няма да схванеш какво се случва, така и той не може да ти пусне хардкор филм. А дори да си фенка на мръсните филми, той трябва да си признае какъв тип порно обича да гледа. Ами ако ти се уплашиш от фетиша му към женските крака? Дали не е твърде рано да ти разкрива най-мръснишките си тайни?

5. „Дали да избера филм с порно звезда, която прилича точно на нея или такъв с тотално различна от нея жена“?

Непоносима дилема за мъжа. Ако избере филм, в който порно актрисата прилича на теб, това може да ти се стори странно и недопустимо. Избере ли такъв с напълно различаваща се по физически данни от теб жена, може да се обидиш.

6. „Добре, кое е най-безобидното порно, което мога да й предложа“?

Той продължава отчаяно да търси нещо, което ще ти допадне с надеждата, че ще възкликнеш „Аха, ето това, хайде да гледаме него“. Но ако не му помогнеш, ще му се наложи да понесе целия товар върху собствените си плещи.

7. „Може би този път няма да пропусна историята“.

 

Мръснишкото съдържанието тип ХХХ може да доведе и до люти спорове, ако не внимавате.
Мръснишкото съдържанието тип ХХХ може да доведе и до люти спорове, ако не внимавате.

Има три типа хора: такива, които прескачат изцяло първите кадри и минават направо към секса; други, които гледат точно толкова, колкото да са наясно за какво иде реч и тези, които внимателно изчакват да минат 10 минути, за да им дойде настроението за мастурбиране. Той не знае какъв порно зрител си, така че вероятно ще те изчака да проследиш историята на пациента и медицинската сестра, преди да стигнете до същината.

8. „Дали тя съди за това какъв съм, по порното, което гледаме в момента“?

Проблемът с порното е, че то много прилича на руска рулетка. Може да пуснеш филм, в който хората правят кротък, безинтересен секс в мисионерската и изведнъж започват да пишкат един върху друг. Какво ще си помисли, ако това се случи с филма, който той е избрал? Разбира се, ако той е опитен порно фен, ще знае кои филми биха имали неочаквано перверзен обрат.

9. „Трябва ли да започна да мастурбирам“?

Отново, когато гледате порно заедно за първи път, все още нямате установени норми. Дали трябва да лежите в поза „лъжички“, както при гледането на любимия ви сериал? Трябва ли той за започне да мастурбира, сякаш не си до него? Няма правила и това го обърква.

10. „Хайде вече да правим секс, не се издържа“.

Всички тези мисли го объркаха дотолкова, че не иска нищо друго, освен най-накрая да почнете да правите секс.

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове