10 проблема на двойките, които живеят заедно

10 проблема на двойките, които живеят заедно - картинка 1

Без значение колко дълго сте били заедно, когато вече имате общ дом, нещата се променят!

1. Твоята баня не е толкова голяма, колкото си си мислила.

Двама души, споделящи една баня - това е крайно изпитание на волята! Може да си мислила, че нямаш нужда от толкова много място за тоалетните си принадлежности. Може да си мислила, че е ок някой да влиза и да ти говори, докато си взимаш душ. Може да си мислила, че не стоиш прекалено дълго в банята или че космите, които запушват сифона не са чак такъв проблем. Но, оказва се, че мислите ти досега са били погрешни!

 

10 проблема на двойките, които живеят заедно

 

2. Предаванията по телевизията са валута, подлежаща на обмяна.

Това е нещо, което научаваш, след като започнеш да споделяш времето си с някой друг. Часовете, които може да послетиш ан телевизията са ограничени, което означава, че трябва да вземете решение кои предавания може да гледате заедно и от кои трябва да се откажеш. 

3. Никога янма да спиш толкова, колкото ти се иска.

Или ще имате някакви планове, или гаджето ти ще се събуди първо и след това ще събуди и теб (защото му е скучно). Дори да те остави да спиш, ще се пробудиш по някое време и ще станеш, заради чувсто на вина. Ех, това е твоя живот сега.

 

10 проблема на двойките, които живеят заедно

 

4. Винаги има някой, който да "свидетелства" за всички странни неща, които правиш, когато си "сама".

Хората са странни. Когато излизаш на публично място, те просто се разхождат наоколо, опитвайки се да не бъдат толкова странни, колкото всъщност са. След това всички тези хора се прибират вкъщи, за да проявят истинската си същност. Когато живееш сама, няма свидетели на това, което правиш. Но когато си с някой, той забелязва всичките ти откачени навици!

5. Единият от вас е по-толерантен от другия.

Освен, ако и двамата не сте като излезнали от казармата и за вас точността е на първо място, почти сигурно е, че единият закъснява и се мотае повече. Единият разхвърля повече и винаги единият е по-мързелив от другия, когато става въпрос за домашните задължения. Баланс в това отношение почти не съществува.

6. Осъзнаваш, че това ще повлияе добре на финансовото ти положение (но всъщност не се случва).

Може би си мислила: Хей, вместо да харчиш парите си за наеми, сметки и други досадни задължения, сега ще си ги поделяш с някой и най-накрая може да спестяваш малко! Но сега, въпреки че обединяваш ресурсите си с твоя човек, парите ви изчезват сякаш в бездънна яма и винаги излизат непредвидени разходи.

7. Плановете вече се съобразяват с графиците на двама души.

Да направиш някакъв план е достатъчно трудно само по себе си. Но сега вече в тях се намесва и друг човек, с който трябва да се съобразяваш (непрекъснато).

8. Трябва да даваш обяснения къде е партньора ти, когато отидеш някъде без него.

Ако живеете заедно, може би най-шокиращото нещо е да се появиш някъде (особено на гости при роднини) сама. Подготви се да кажеш на всички, които видиш, че гаджето ти има бизнес среща или е при семейството си. Защо хората се вълнуват повече от това къде е той, вместо как си ти

9. Приоритет са нещата, които трябва да купувате за дома си.

Имате нужда от нов килим за хола или от прахосмукачка? Е, явно роклята, която си беше харесала, ще почака....

10. Ще спорите за супер глупави неща.

Няма значение колко време сте били заедно преди да заживеете в един общ дом. След като това стане, ще намериш десетки неща в него, които те дразнят. Битките, които трябва да водите (като започнем от това обезмаслено или необезмаслено мляко да купувате, кой да изхвърли боклука и т.н.) изглеждат на пръв поглед безобидни, но са доста изнервящи!

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли Борисов да подаде оставка?

Блогове