10 игри, които завършват трагично

10 игри, които завършват трагично - картинка 1

Когато се унесеш в любовната игра, губиш инстинкта си за самосъхранение

Когато става въпрос за секс, почти хора на света се справят, кои по-добре, кои по-зле. Голяма част от хората, не прекъсват своя сексуален живот, когато преминат 50-те. Малко е странно, да си представим как нашата баба лежи гола на леглото и се натиска с вашия дядо. Но това ги прави наистина щастливи и много живи. Е, понякога се случва точно обратното, и секса води до летален край. Колкото и да Ви е трудно да повярвате, това често се случва. Ще Ви разкажем за десет подобни случая:

Португалската жена

Наскоро, 91 годишна жена беше намерена да лежи мъртва в своето легло, със снимка на своя съпруг, лежаща върху гърдите й. До нея е намерена и вибрираща секс играчка. По-късно криминолозите откриват семенна течност от 49 годишния й съсед. Тя е починала по време на сексуални игри.

Френският президент Феликс Фауре

Според слуховете, френският президент е починал по време на сексуален акт, през Февруари 1899 г. Слухът гласи, че той поканил своята любовница в спалнята си, но умира докато ръцете му са заплетени в нейните коси. Смята се, че е получил инсулт докато тя му е правила орална любов.

Маккензи

Чарлз и Дороти Маккензи – двама влюбени съпрузи, които са празнували сватбата на соята дъщеря, решават да се потопят в луксозното джакузи. Не след дълго двамата стават палави, но по време на сексуалния акт, Чарлз получава инфаркт. Дороти остава под водата, заклещена от неговото неподвижно тяло, като по този начин убива и нея.

Нацисткото обесване

Някои фетиши стават твърде екстремни и водят до сериозни травми за сексуалните партньори. Така се случва и с един 38 годишен мъж, който кара своята дългогодишна приятелка да се облече като нацист и да го беси. Оказва се, обаче, че ножът, който и е дал, за да пререже въжето, е тъп и докато тя пререже въжето, той умира от задушаване.

Фаталната тройка

28 годишен руснак починал след магическа тройка. Двете жени с които той си легнал, се обзаложили с него, че няма да може да прави секс с тях половин ден, без почивка. Той приел облога, изпил цяло шишенце виагра, с идеята да издържи на маратона, но получил инфаркт от лекарствата и починал.

Клуб Кондор

Клубът от Сан Франциско е известен с това, че е първият топлес клуб в света. За съжаление, един самохвалко умрял, докато правел секс със своята приятелка върху роял в бара. Повдигнатият капак на рояла паднал върху мъжа по време на акта, и го премазал до смърт.

Ток в гърдите

Мъж от Пенсилвания се обажда на полицията за да съобщи на полицията, че в неговото семейство е имало трагичен случай. Неговата жена е била брутално изпечена чрез ток. Мъжът лъже, че за случката е виновен сешоара. В последствие се установява, че жената е умряла от токов удар чрез щипки за зърна.

Секс под водата

Анита Харолд и Ричърд Йънг, търсели удобно място за един хубав секс в колата и решили да паркират в близост до течаща ръка. За съжаление по някое време колата тръгнала на собствен ход, докато двамата правили секс, забивайки се в реката. И двамата се удавали.

Любов на балкона

Докато се забавлявали на своя балкон, Робърт Салазар и Сандра Ореяна – служителка на Салазар, двамата се отнесли и изведнъж полетели от балкона. Полетът от балкона завършва фатално.

Нелсън Рокфелер

Смята се, че бившия вицепрезидент Нелсън Рокфелер умира през 1979 г. докато прави секс със своята секретарка, която е била едва на 27 години по това време. Рокфелер умира от естествена смърт.

 

Източник: lolwot.com

/35

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове