11 причини да не се срещате с българки

11 причини да не се срещате с българки - картинка 1

Често може да чуете в чужбина, че българките са много красиви. Но подготвени ли са чужденците за връзка с българка?! Ето какво трябва да знаете, ако случайно искате или имате приятелка българка. Тя ще ви държи в напрежение и очакванеЗа някои българки е типично, когато са щастливи от връзката с…

Често може да чуете в чужбина, че българките са много красиви. Но подготвени ли са чужденците за връзка с българка?! 

Ето какво трябва да знаете, ако случайно искате или имате приятелка българка. 

Тя ще ви държи в напрежение и очакване

За някои българки е типично, когато са щастливи от връзката си да правят изненади и да вземат спонтанни решения. Един ден може да се приберете у дома и да намерите, вместо красивата брюнетка с лешникови очи, сияеща блондинка; в събота тя ще ви заведе на село да си починете и следващото, което ще си спомняте е как тя кара към границата с Гърция за маслини и да ви докаже, че нейната баклава е по-вкусна. Успех!! 

Шансовете да качите няколко кила са правопропорционални на всяко парче баница

Българките, повечето от които могат да готвят, обичат да обгрижват приятелите си. Ако сте болен, тя ще се погрижи за вас, ще се изненадате от познанията и за самолечение. Ако сте тъжен, тя ще ви изслуша и ще направи всичко възможно да се усмихнете. От малки, ги учат според сентенцията "Любовта на мъжа, минава през стомаха", за това трябва да се знаят три неща - мусака, скара, гювеч, БАНИЦА, кекс и като цяло всичко, което харесвате или все още не знаете, че харесвате. 

Сватбата ще е близо до цирк 

Гледали ли сте филмът "Моята голяма дебела гръцка сватба". Ами, това се отнася и за българите. Подготви се да празнуваш дълго с новите си братя, сестри, братовчеди, чичовци лели и други, не случайно повечето приказки имат за край "Три дни яли, пили и се веселили". Ще танцуваш цяла вечер, преследван от фотографи и музиканти. 

Българската приятелка върви с цяло семейство

Случайно да си само дете в семейството?? Приготви се да забравиш за спокойствието, да нямаш и една минута самота. Трябва да се приготвиш за консумация на ракия с дядото, таткото, братята и всички, да ти се предлага шкембе от нейната мила баба, а ако имаш късмет да ловуваш в горите на Голям Върбовник или да си на риба в очакване на голям шаран

Тя е мистериозна

Често гледаш към твоята приятелка и ще се чудиш какво има зад тези зелени очи и как всичко, което виждаш се е събрало в едно. Българските жени са микс от рускини, туркини, гъркини и други култури, които са имали някакъв досек с българската в историята. Също така българката може лесно да контролира своите емоции и да не ги показва пред всички.

Както се пееше в една песен "My milkshakes bring all the boys to yeard" 

Трябва да я обгрижваш, най-вече когато сте на плажа, защото на плажа има гларуси, а те търсят красиви момичета.

Трябва да се поддържаш 

Може да е повърхностно, но част от българките искат поддържан мъж. Не може само тя да полага грижи за себе си. Също така бъди готов за дълги разходки. 

Трябва да спечелиш уважението на тате и на брат ѝ (успех, ако има повече от един)

Трябва да забравиш всичко завоелирано и изказвания с ирония, метафора и други тропи и фигури. Това е префърцунено говорене. Трябва да използваш речника на бащата! Тя е момичето на тате, демонстрирай респект, уважение и да поставиш своите цели ясно и точно. 

Ще обявиш банкрут от цветя 

Особено, ако харесва розите. Розата е важна част от българската народност, за това се оглеждай за някоя свежа роза, било то за изненада или не. 

Не очаквай да те потърси за помощ

Българките са горди, не се оплакват, когато срещнат трудности. Тя ще опита всичко възможно да се справи сама с проблемите. Тя е като Снежанка, която има 7 джуджета, които шетат, докато тя се бори срещу злото. 

 

/41

Коментари 3

 • #3
  Хаха -

  Българките не им трябва буквално нищо, за да си легнат с чужденец. Стига му да е чужденец. Това ги мотивира достатъчно.

 • #2
  Динко -

  Този, който е писал това със сигурност или не е българин или е ерген или го е писал под диктовката на жена си, която е стояла над главата му с тиган в ръка-минимум.

 • #1
  Дана -

  Пълна глупост!

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове