11 знаменитости, за които сте забравили, че са били в затвора

11 знаменитости, за които сте забравили, че са били в затвора - картинка 1

Арестите на знаменитости отвъд океан са ежедневие

Аби Лий Милър, звезда от предаването “Танцуващи майки,” бе осъдена по-рано този месец на една година и един ден затвор за измама.

Тя е укрила 755 000 долара доходи от правителството на САЩ. Освен присъдата, Милър ще плати 160 000 долара глоби.

Няколко седмици преди случая с Милър звездата от “Ергенът” Крис Соулс бе арестуван за това, че блъснал, убил пешеходец и след това избягал.

Вижте още няколко знаменитости, които може би сте забравили, че някога са били в затвора:

1 Марк Уолбърг

Уолбърг излеждава 45 дни от тримесечна присъда, когато е на 16 г. за това, че е нападнал двама виетнамци, докато се опитвал да ограби магазин, според New York Daily News. Той твърди, че е бил“надрусан”, когато това се е случило.

Уолбърг споделя през 2016 г., че впоследствие се е срещнал с жертвите и се е извинил.

2. Робърт Дауни младши

Преди още дори да е облякъл костюма си на Железният човек, Робърт Дауни младши попада на няколко пъти в затвора за притежание на наркотици в периода 1996 – 2001 г.

Той не се явява на тест за наркотици, разпореден от съда през 1999 г., и е осъден на три години затвор. Освободен е, след като прекарва 12 месеца в затвора. Пристрастеността му обаче продължава.

Според Daily Mail настоящата му съпруга Сюзън Левин го вдъхновява да откаже наркотиците.

3. Лил Ким

Подобно на Милър, Лил Ким е осъдена на една година и един ден затвор през 2005 г. заради лъжесвидетелство. Освободена е от затвора през 2006 г.

4. Тим Алън

Актьорът Тим Алън е арестуван през 1978 г. на летището в Каламазу, Мичиган, заради притежанието на кокаин. Той се признава за виновен за трафик на наркотици и прекарева две години и четири месеца в затвора в Минесота.

5. Джейн Фонда

Джейн Фонда е арестувана през 1970 г. на летище в Кливланд за трафик на наркотици, но хапчетата, които били в нея, не били наркотици, а витамини.

Фонда се връщала в Канада, където участвала в събитие против войната във Виетнам, когато погрешка била арестувана заради витамините в чантата й.

През 2009 г. тя заявява, че смята, че е била арестувана, защото администрацията на президента Ричард Никсън е искала да сложи край на дейноста й като активист против войната във Виетнам.

Полицейската й снимка от инцидента е легендарна, като тя дори продава стоки с лика си.

6. Лорин Хил

Лорин Хил бе осъдена на три месеца затвор през 2013 г. заради неплатени данъци върху доходи в размер на 1 млн. долара.

Тя се признава за виновна през 2012 г. Хил излежава пълните три месеца от присъдата си в затвор в Кънектикът и е освободена през октомври 2013 г.

7. Марта Стюърт

Арестът на Марта Стюърт бе толкова шокиращ, че днес се е превърнал в легенда. Тя бе осъдена за търговия с вътрешна информация и бе изпратена във федерален затвор за жени в Западна Вирджиния през 2004 г.

Те остава пет месеца в затвора, след което пет месеца е под домашен арест, а впоследствие й е наложена 2 г. пробация.

8. Парис Хилтън

През 2007 г. Парис Хилтън бе осъдена на 45 дни затвор заради това, че е нарушила условията на пробацията си.

Преди това тя бе осъдена на пробация заради безаразсъдно шофиране след употреба на алкохол. Според People Хилтън е била освободена предсрочно заради добро поведение.

Тя бе арестувана и през 2016 г. за притежание на кокаин, но бе освободена малко след това.

9. Линдзи Лоън

Лоън бе арестувана многократно през последното десетилетие. За нейн късмет обаче тя си тръгва предсрочно от затвора почти всеки път, в който попада там.

През ноември 2007 г. тя излежава буквално 84 минути от 24-часова присъда заради пренаселеност в затвора в Линууд, Калифорния.

В друг случай през 2010 г. тя трябваше да излежи 90-дневна присъда, но бе освободена две седмици по-късно заради пренаселеност в затвора.

10. Матю Макконахи

Макконахи бе арестуван за притежание на марихуана, принадлежности за употреба на наркотици и оказване на съпротива в 3 часа през нощта през октомври 1999 г. Той бе освободен под гаранция на следващия ден.

Когато полицаите идват да го арестуват, той танцувал чисто гол и свирел на бонгоси.

11. Мишел Родригез

Звездата от “Бързи и яростни” е арестувана и осъдена на шест месеца затвор през 2007 г. за нарушаване на пробацията си по дело за шофиране в нетрезво състояние.

Подобно на Лоън обаче, тя излежава едва 18 от нейните 180 дни в затвора заради пренаселеност.

 

profit.bg

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове