12 убити при стрелба в бар в САЩ (ВИДЕО)

12 убити при стрелба в бар в САЩ (ВИДЕО) - картинка 1

Най-малко 12 души бяха убити при стрелба в бар в Южна Калифорния. Сред жертвите е и заместник-шерифът. Нападателят също е открит мъртъв на мястото на трагедията, но все още не е идентифициран. Не е ясно и как е умрял.Ранените са най-малко 10.Мъж е открил огън с полуавтоматичен пистолет в голем…

Най-малко 12 души бяха убити при стрелба в бар в Южна Калифорния. Сред жертвите е и заместник-шерифът. Нападателят също е открит мъртъв на мястото на трагедията, но все още не е идентифициран. Не е ясно и как е умрял.

Ранените са най-малко 10.

Мъж е открил огън с полуавтоматичен пистолет в големия, претъпкан кънтри бар и танцова зала "Борделайн бар и грил" в град Таузънд Оукс, Калифорния, в района на Лос Анджелис в сряда вечерта, съобщиха местните власти. В заведението имало няколкостотин младежи, събрали се на парти за колежани. 

 

Съобщения за стрелбата са получени в полицията малко преди полунощ.  Очевидци съобщават, че са чули най-малко 30 изстрела. Нападателят използвал и димни гранати. Настъпила паника, а хората в бара използвали столове, за да счупят прозорците и да избягат. 

На местопрестъплението пристигна група от ФБР за борба с тероризма.

/10

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове