Три следобед - най-доброто време за креватни преживявания

Три следобед - най-доброто време за креватни преживявания - картинка 1

Изследването обхванало 1000 задомени британци и било осъществено от сайта за изневери IllicitEncounters.

Британско проучване установи кога поданиците на Нейно Величество правят най-много секс - това се пада в събота в 22:24 минути, пише в. "Метро". Съдбовното време е точно шест минути, преди да започне популярното футболно предаване "Мачът на деня", отбелязва таблоидът. Явно феновете на кожената топка предпочитат да направят един бърз поход под завивките, преди да се отдадат на любимото си предаване.

Изследването обхванало 1000 задомени британци и било осъществено от сайта за изневери IllicitEncounters. Събота бил любимият ден за секс, като събрал 42 на сто от предпочитанията. Следвали неделите /26%/ и петъците /22%/. Най-недолюбвани за ласки се оказалипонеделниците /1% от предпочитанията/ и вторниците /2%/.

Най-големият сексуален глад на британците настъпвал в 17:35 часа в събота. Според експертите по хормони, най-доброто време за секс е в 15:00 часа. Тогава жените са най-силно заредени с енергия заради високите си нива на кортизол. По това време са и най-високи нивата на естроген в организма на мъжа, които го правят по-емоционално обвързан по време на секса, отбелязва БТА.

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове