15 кратки, смразяващи кръвта истории

15 кратки, смразяващи кръвта истории - картинка 1

Най-кратките страшни истории, които подбрахме за вас

Кратките истории придобиват голяма популярност. Знаем, че Хелоуин ви кефи, затова, ето 15-те  най-кратките смразяващи истории, които подбрахме за вас.

Нашата игра продължава в понеделник, а до тогава почерпете вдъхновение от вашите колеги ;)

1. Усмихнато лице ме погледна от тъмнината през прозореца на моята спалня. Живея на четиринадесетия етаж.

2. Майка ме извика от кухнята, но когато отивах там, чух да ми шепне от другата стая: „Не отивай."

3. На сутринта намерих до телефона снимка как спя. А живея сам.

4. Не мога да се движа, да дишам, да говоря и да чувам – наоколо ми е все тъмно. Ако знаех, щях да поискам все пак да ме кремират.

5. Тя изобщо не можеше да разбера защо има две сенки. Нали в стаята лампата беше само една.

6. Ти се събуди. А тя не.

7. Връщах се у дома след дълъг работен ден. Потърсих ключа за лампата, но единственото, което усетих беше нечия друга ръка върху него. 

8. Както винаги, целунах жена си и дъщеря си за лека нощ. Събудих се в болнична стая с меки стени и лекарите ми казаха, че всичко това е било сън.

9. Свикнал бях да мисля, че моята котка има проблеми със зрението: не може да фокусира погледа си, когато ме гледа. Докато не разбрах, че тя гледа нещо зад мен.

10. Когато го слагах да спи, той ми каза: "Тате, провери дали няма чудовище под леглото ми". Погледнах отдолу, за да го успокоя, и го видях, друга версия на моя син, гледащ в мен и шепнеща: "Тате, има някой на леглото ми".

11.Събудих се от блъскане по стъклото. Първо си помислих, че е от вятъра, когато отново чух същия звук идващ от огледалото.

12. Не мога да мърдам, не мога да дишам, да говоря или да чуя нещо и през цялото време е толкова тъмно. Ако знаех, че ще е толкова самотно усещане, щях да поискам да ме кремират.

13. Сутрешното лигавене на пръстите на краката ми обикновено е по-меко и топло. И изведнъж видях, че кучето ми седи в ъгъла на стаята и се взира тихо в мен.

14. След тежък ден на работа се прибрах вкъщи, за да видя приятелката ми, държаща нашето дете. Не знам кое беше по-плашещо - да видя приятелката си и новороденото ни дете мъртви или идеята, че някой е разбил апартамента ми, за да ги постави там.

15. Събудих се от пращящия звук на бебефона, някой тихо успокояваше детето ми. Когато се обърнах, за да заспя отново, усетих ръката на жена ми, спяща до мен.

/29

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове