16-годишно момче си спечели порно звезда

16-годишно момче си спечели порно звезда - картинка 1

Честно и почтено

7/  Тийнейджър е спечелил конкурс, който му носи една от най-важните награди в света - един месец живот в дома на порно звезда, информират от men.bg.

Руснал Шедрин е на 16 години и ще прекара цял месец в хотел с Екатерина Макарова или Мейси Сенс. Жената е само на 20 години, но е споделила, че сексът с тийнове не е приключил за нея. В коментар за медиите е споделила, че по принцип не е редно, но животът си е живот. Младият Руслан също е доста развълнуван и вече се хвали на своите съученици, че ще прекара времето си с порно дивата, която имала "добри форми".

Единственият проблем е, че майка му и сестра му не са особено щастливи от наградата и не смятат, че е подходяща за 16-годишен. Подозираме, че щяха да мислят различно, ако осъзнаваха, че са можели да спечелят един месец с Роко. Младежът се намира в Русия и бил много щастлив, когато осъзнал, че е спечелил голямото състезание и то с такава награда. И след като майката не може да спре сина си да получи тази награда, младият Руслан може да я предаде само на законния си настойник - баща му.

Екатерина се е съгласила да бъде наградата за 100 000-я участник, който влезе в сайт, за да закупи джаджи за видео игри. След като разбрала за фиаското, дамата споделила, че 16-годишната възраст е достатъчна, за да започне независимостта на всеки мъж. Основните планове на дамата са да лети до Москва и след това да предложи на Руслан да отидат на почивка в чужбина за месец или да останат в страната. 

Другият голям коз на майката е, че късметлията е написал, че е на 16-години, докато майка му твърди, че е на 14. Единственият шанс да разберем цялата история е след като се представят необходимите документи. 

/30

Facebook Коментари

Коментирай

44-тото Народно събрание ще работи до:

...юли-август 2018 г.

29.63%

Все тая, брат...

25.93%

...два-три месеца.

22.22%

... края на мандата си.

11.11%

... най-много две години.

11.11%

Блогове