17 неща, които научаваш в първата година от брака

17 неща, които научаваш в първата година от брака - картинка 1

Добро, лошо, странно, скучно, смешно, тъжно, нормално...

1. Странно е да наричаш някого съпруг. Също така е странно да се обадиш на "съпруга си"! В същото време е толкова страхотно! Може би ти се е случвало да попълваш документи, в които отбелязваш по навик, че си неомъжена. И изведнъж се сещаш: "Глупости! Мога ли да получа втора бланка?"

2. Разкривате се напълно и итински един пред друг. До този момент не ти се беше случвало да ходиш до тоалетна на отворена врата или той да се бръсне, докато ти се къпеш. Вече си наясно, че понякога излиза за работа без да се изкъпе, но все пак го обичаш такъв, какъвто е!

3. Съвместните финанси са досадно нещо. Трябва да се разберете какви са вашите цели, да напаснете разликата, по която харчите парите си и всички други объркващи ви неща.

4. Да се научите да общувате, когато всичко е наред, е много по-лесно, отколкото, когато имате проблеми. А със сигурност в първата година ще се сблъскате с такива и ще преодолеете неприятни ситуации заедно.

 

17 неща, които научаваш в първата година от брака

 

5. Ще говорите за бебета повече. Дали ще има или не? Кога? Колко? Следващата година? Слд 5 години? След 10 години? 

6. Ще казваш на себе си веднъж седмично: "Мамка му! Аз наистина съм омъжена!" Може би не точно с тези думи, но осъзнаването ще ти носи всеки път онова гъделичкащо, приятно чувство, което се разлива по тялото ти!

7. Ще говорите за вашата сватба МНОГО! Ще си припомняте всичко, от най-забележителните моменти до най-малките подробности! Спомени, снимки, смях, сълзи...всеки един момент ще се повтаря отново и отново!

8. Ще покажете на всичките си познати сватбените ви снимки (може би дори по няколко пъти).

9. Свързването един с друг може да бъде ужасо досадно, когато стане въпрос а документи: лични карти, шофьорски книжки, кредитни карти, банкови сметки...Всички тези неща изискват време, търпение и усилия. 

10. Ще се чудиш дали си вела правилното решение. Разира се, че ще има моменти, в които ще се чувстваш малко объркана. Но все пак най-вероятно си взела правилното решение. 

11. Ще експериментирате (в секса). В опита си да докажеш, че не си стара, ще пробваш неща, които си чела в Cosmo. 

12. Може да се разберете дори с една сричка. Например, тй веднага ще разбере какво означава съобщението ти "Бо?". Да, наясно е че става въпрос за вечеря в кварталния ресторант точно в 19.00 ч.! Вие си имате изцяло нов език, който си е само ваш!

13. Родителите на мъжа ти ще започнат да те дразнят по същия начин, както те дразнят него. 

14. Ти ще чувстваш, че правиш повече неща от него, а той, че прави повече от теб. Изяснете се и си разпределете задълженията, докато не се е натрупало излишно напрежение във връзката ви!

15. Ще възобновите собствените си интереси. Тъй като вече правите много неща заедно, ще намерите начин да възстановите връзката с хора и интереси извън вашата собствена връзка. 

16. Може да си вземете домашен любимец. Ако не сте а етап планиране на бебета, то най-вероятно ще се замислите за куче или котенце, което да си вемете.

17. Ще разберете, че сте най-важни един за друг! Може би сте го знаели и преди да се омъжите, но сега ще го осъзнаете наистина!

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли Борисов да подаде оставка?

Отдавна трябваша да я подаде!

58.82%

Да, незабавно!

23.53%

Късно е, да си изкара мандата.

5.88%

Не, в никакъв случай!

5.88%

Кой е Борисов и защо му искат оставката?!

5.88%

Блогове