3 неща, които опитните пътешественици взимат за летището

3 неща, които опитните пътешественици взимат за летището - картинка 1

Оправянето на багажа за пътуване е достатъчно трудно

Оправянето на багажа за пътуване е достатъчно трудно. (Колко обувки трябва да взема? Колко пъти мога да нося тези шорти, преди да се изцапат?). Така до момента, в който отметнете всичко от списъка, вашият куфар е препълнен, без да сте помислили за всички неща, от които се нуждаете, преди да стигнете до местоназначението си.

За да бъде вашият път до летището лек и удобен, има и още няколко неща, от които се нуждаете. Вижте какво съветват опитните пътешественици.

Празна бутилка за вода

Само луд човек може да плати 8 долара за шише вода на летището. И ако повечето хора знаят, че могат да пият вода от чешмата на летището, не са много тези, които са наясно, че могат да пренесат бутилка, ако тя е празна. Просто сложете бутилката в куфара си и когато преминете през проверката, я напълнете.

Външна батерия

Чакането е доста досадна работа, а ако сте с компютър, знаете, че батерията не е вечна. Затова заредена външна батерия е добро решение, за да се усамотите някъде и да изчакате полета си, без да се налага да се бутате, за да достигнете до някой контакт.

Идентификационна карта за багажа

Може да звучи безсмислено, но ако пътувате често през летища с хиляди пътници, шансът да попаднете на някой с подобна на вашата чанта или куфар съвсем не е малък. Затова етикет, който да закачите с вашето име, телефон и адрес, е добро решение. Освен това така, ако загубите или забравите багажа си, лесно ще бъдете открити, за да ви го върнат. 

 

 

Профит.бг

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?

Блогове