360-градусови видеа в YouTube

360-градусови видеа в YouTube - картинка 1

Една стъпка по-близо до реалността - страхотна картина и пространствен звук

Говореше се за въвеждането на 360-градусови видео клипове. И сега, те са тук: от днес има видео услуга на Google, която Ви позволява да погледнете във всяка една посока, а не само в тази, към която е насочена камерата. Няма нужда да казваме, че това нещо е ГОЛЯМО.

YouTube поддържа новата услуга за излъчване на живо в HD формат и 360 градусова картина. Можете да гледате предавания, изпълнения, шоута и какво ли още не. От музиканти до спортисти, създателите са направили някои невероятни неща с тази технология. Сега те ще имат възможността да правят дори още повече, за да дадат на феновете си това преживяване.

Насладете се на Сините ангели в 360 градусово видео:

Сайтът вече допълва технологичната революция, а също така предлага и поддръжка на живо. Представете си как гледате концерт на 360 градуса, това може да Ви даде вълнуващо и уникално преживяване, звукът, мястото, самата атмосфера.

Може да слушате и да гледате шоуто сякаш наистина  сте там - с дълбочина на картината, различни разстояния и интензитет на всички участници в шоуто. Нийл Мохан, продуктов мениджър на YouTube, споделя увереността им, че

артистите, художниците и творците вече ще могат да направят много повече, за да завладеят феновете и да ги принесат в техния прекрасен и вълнуващ свят.

Дори да нямате възможност да изпитате това удоволствие, вече може да му се насладите почти сякаш сте там - полетете:

 

 

/40

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли този парлмент да излъчи правителство?

Да, но зависи какво.

50.00%

Да, на всяка цена.

30.00%

По-добре да ходим на избори.

20.00%

Блогове