4 неща, които ТОЙ не иска да чуе в леглото

4 неща, които ТОЙ не иска да чуе в леглото - картинка 1

Не е съвсем ясно защо някои хора изпитват необходимост да кажат нещо преди, по време или след секс, но е ясно на всеки, че има изрази, на които мястото им не е в леглото

Има ясно изразени граници какво трябва да се обсъжда и какво не, така че най-добре ги следвайте, за да се чувствате и двамата добре. Единственото нещо, за което може да говорите е това, какво правите в леглото и нищо друго.

Ето ги и 4-те неща, които един мъж СЪС СИГУРНОСТ не иска да чуе в леглото:

"Това ли беше?"

Мъжете и жените имат различна представа и очаквания за секса. Момчетата се надяват, че дори да не са се представили идеално като на състезание, то ще получи медал за отличие заради положените усилия. Този въпрос отива право в егото му, което никак не е добре.

"Искам да те гледам докато спиш"

Това е нещо, което мъжете не разбират и е нормално да не разбират. За него, това да го гледаш докато спи е нещо изключително смахнато и нередно и  граничи дори с лудост.

"Бившият ми правеше..."

И край! Така приключихте в леглото. Няма нищо по-скапващо от това да споменеш бившият си, по което и да е време от деня, каму ли по време на секс.  Със сигурност любовният живот с бившият е бил прекрасен, но така рискът да остане само бившият е много голям. Колкото повече напомпваш самочувствието на партньорът ти, толкова по-добре за теб.

"Вътре ли е вече?"

Въпросът на въпросите. Има два възможни отговора на този въпрос - или наистина е малък, или просто си свикнала с по-тежка артилерия. Това е най-лесният начин малкото му приятелче да стане още по-малко и без проблем ще те разбере на къде биеш. За този въпрос не бива дори да се помисля, защото ще доведе само до фатални последици.

Така, че внимавайте какво говорите в леглото и най-добре просто не говорете, а се наслаждавайте на ласките с партньорът ви.

 

/40

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове