4 типа мъже, с които НЕ трябва да излизаш

4 типа мъже, с които НЕ трябва да излизаш - картинка 1

Момичета, внимавайте ;)

В този свят обзет от Фейсбук, Инстаграм и пр., в който всеки внимателно подбира снимките си, не е чудно, че никой не иска да си признае когато греши. Особено що се отнася до погрешна връзка. Като човек, който също е преминал през подобни грешки, силно вярвам, че мога да изброя онези типове мъже, с която една жена с никакъв случай не трябва да се обвързва. Ето ги и тях:


Мъжът, за който трябва да се извинявате
„Кълна се, той всъщност е толкова мил и чувствителен. Просто преминава през тежък период.“; „Мамо, той по принцип е много добър с мен, просто преди малко се скара с техните и се чувства зле.“
„Мамо, той всъщност си е... задник.“
В момента, в който започнете да го извинявате пред семейството си заради ужасното му поведение, е момента, в който трябва да осъзнаете, че не е единият.

Изглежда страхотно във Фейсбук
Всички сме изпадали в такава ситуация... Толкова е красив и има уникално тяло...
Реалността обаче е такава, че колкото и да се взираш в тази красива обвивка, в един момент разбираш, че той е ужасно скучен.
Списанията за мъжко здраве и етикетите на протеиновите шейкове са единственото му четиво и източник на информация. Мислихте се, че можете да се справите с това, защото е тооолкова красив, но това не е нещо, което може да се пренебрегва в дългосрочен план. Момиче, той не е единият.


Мъжът, който те манипулира
Ако все още не сте се сблъсквали с този така харизматичен тип, потупайте се по рамото. Наистина, браво за това, че сте се отървали от най-лошия от всички типове.
В началото, той е г-н Чаровен. Изпраща ви цветя, обажда ви се по 10 пъти на ден, показва ви наоколо като нова играчка. Но докато ви държи заети с някоя нова придобивка, планира своя план за унищожение.
Изведнъж, се усещате, че сте започнали да тренирате по 2 пъти на ден. Косата ви става все по-светла и по-светла, точно като на момичетата, по които той зяпа по цял ден. Започвате да се съмнявате в себе си и да губите самочувствието си. Правите всичко възможно и невъзможно само и само да привлечете вниманието му и да му се харесате.
Спрете! Отърсете се от негативното влияние и започнете отново да живеете за себе си. Той не е единият!


Мъжът, който се движи прекалено бързо
Минали са две седмици, но вие вече сте безнадеждно влюбени. Минали са три седмици, но сте 100% сигурни, че е времето да заживеете заедно. Минал е месец и вече сте напълно сигурни, че трябва да се изнесете и от апартамента, и от връзката, защото това е просто откачено.
Нищо истинско и стойностно не трябва да се движи толкова бързо. Обмисляйте добре ходовете си, защото връзката, която си струва не бърза. Оставете сърцето и ума ви да се движат заедно, а не мозъкът ви да се опитва да догони сърцето ви. И в този случай, той не е единият!
Така казано, аз съм едва в началото на своите 20 и съветите ми са базирани единствено върху ограничения ми личен опит и съветите, които родителите ми са ми давали.
„Единият“ мъж ще е мил с хората, които обичате. Ще слуша историите на баща ви, ще пие бира с него и ще се шегуват заедно, защото ще иска да го впечатли. Ще помага на майка ви в градината и на по-малкия ви брат с домашните или тренировките.
Ще ви каже, когато не сте права, но ще приеме извиненията ви без да се възгордява. Няма да прибързва с обвързването, докато не е сигурен, че и двамата сте на една вълна. Ще се смеете заедно, ще плачете заедно, най-вероятно ще се наранявате (не нарочно)... Така работят връзките. И двете страни трябва да работят за общото благо.
Но не се задоволявайте с нито един от гореизброените типове.

 

факти.бг

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове