5 ерогенни зони при жените

5 ерогенни зони при жените - картинка 1

Представяме на вниманието ви списък

Представяме на вниманието ви списък от 5 ерогенни зони, чиято стимулация ще подобри качеството на интимните отношения в семейството.

Жените обичат да бъдат докосвани веждите и клепоочията им. Там има много нервни окончания. Ако обсипете с целувки тази зона, това определено ще се хареса.

Ушната мида и шията са друга важна част от тялото на жената, която е чувствителна на докосвания и целувки. Ушните миди и областта зад тях, както и шията, откъм задната страна, са сякаш предопределени за целувки, нежни докосвания с език, облизване и т.н.

Друг начин да привлечете вниманието на дамата до себе си е като обърнете усилията си към нейната шия и рамене. Тази зона е идеална за стимулация. Препоръчително е да бъдете щедри откъм страстни целувки, ухапвания и енергични масажни движения.А сега е време да се насочите към зоната на пъпа и т.нар. зона V. Жените обичат да усещат силните мъжки обятия. Поради това не се колебайте да обхванете любимата за талията. Прегръщайте я, целувайте шията и раменете й. След това спуснете ръцете си към талията и долната част на корема.

Днес ще приключим с още една зона – стъпалата. Жените обожават да бъдат пипани стъпалата им. Поради това не се колебайте и атакувайте тази зона. Бъдете нежни и успехът ще е в кърпа вързан.
 

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Къде ще прекарате коледните празници?

У дома, със семейството.

45.16%

В някоя класическа коледна столица - Виена, Прага, Будапеща!

22.58%

Колкото по-далече, толкова по-добре!

17.74%

Където има сняг, какво е Коледа без снежинки!

14.52%

Блогове