5 неща, които правят визията ти трагична

5 неща, които правят визията ти трагична - картинка 1

Никога не бихме носили отново тези модни тенденции!

1. Супер ниска талия

В наши дни с дънките се случват какви ли не неща, виждаме ги във всякаква роля, носим най-различни кройки и модели. Но нито едно уважаващо фигурата си момиче, не облича дънки с ултра ниска талия. Зпочваш да закопчаваш ципа и ...секунда по-късно си казваш: "О, това ли е края?" Този модел нито е удобен, нито влияе добре на пропорциите на тялото ти. Правят торса издължен за сметка на краката ти, които изглеждат непростимо къси. 

 

5 неща, които правят визията ти трагична

2. Безполезни колани

Имаше време, в което слагахме колани, които нямаха никаква друга цел освен декорация. Това време отдвна отмина и нямаме нищо против да не се връща ..никога! Помисли за колана като бижу, като допълнение към съвършената визия, а не като аксесоар без смисъл, който просто си решила да добавиш. 

 

5 неща, които правят визията ти трагична

3. Ластични рокли

Вършили сме какви ли не модни престъпления, но това е сред челните позиции! С ужасната разтегливост и чувството тялото ти да е толкова пристегнато, че не можеш да се движиш, дори новите по-осъвременени варианти, не могат да ни спечелят. Когато я съблечеш и я видиш отпечатана върху кожата си, най-вероятно завинаги ще се насочиш към малко по-свободните модели.

 

5 неща, които правят визията ти трагична

 

4. Токчета с платформа

Още по-лошо - когато обувката е овална отпред (или с изрязани пръсти) и платформата е покрита! Всеки един елемент самостоятелно е приемлив, но заедно на едно място??? Наистина ще избягаме с писъци, ако трябва боси, пред алтернативата да носим този модел. Много по-умно решение е да се насочиш към класическите обувки на ток с леко заострен връх.

 

5 неща, които правят визията ти трагична

5. Какво се случва тук

Подкрепяме това: бял топ и камуфлажен панталон. Но останалото??? Изгори го веднага или намери по-малко натоварваща очите алтернатива, като тънък шал или някоя гривна. Можем да те уверим, че конкретната комбинация никога няма да се върне на мода, така че спокойно може да премахнеш излишните части от гардероба си. 

 

5 неща, които правят визията ти трагична

 

Тенденциите идват и си отиват, някои от тях се връщат отново на модната сцена, но ако не си сигурна в избора си, погледни се в огледалото и премахни последното нещо, което добави към визията си. По-малкото винаги е повече!

 

Cosmopolitan.bg

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове