6 начина да изглеждате по-млади

6 начина да изглеждате по-млади - картинка 1

Вижте кои са те...

Ако спазвате някои елементарни правила, ще усетите, че кожата ви значително се променя в положителна насока, видът на лицето ви кара мъжете да се заглеждат по вас, и изглеждате поне пет години по-млада. Ето, 6 начина, да изглеждате добре за годините си.

  1. Ботокс

Ботокс е ефикасен за третиране на бръчки на лицето. Значително подобрение се наблюдава при бръчките на челото и около очите. Няма странични ефекти освен дискомфорта от убождането при инжектирането. Процедурите с ботокс е единственото по-добро след козметичната хирургия. Инжектирането на ботокс временно ще парализират лицевите мускули, което прави невъзможно съкращаването им за известен период от време и така се възпрепятства образуването на нови и задълбочаването на вече съществуващите бръчки. Ботокс е съставен от натурално пречистен и екстремно разреден протеин. С него ще изглеждате по млади и жизнени.

  1. Хиалуронова киселина

Хиалуронова киселина: според енциклопедии и речници това е глюкозамингликан, мукополизахарид, произвеждн от живите организми – всички, с изключение на водораслите.

Този важен компонент съставлява междуклетъчното вещество при бозайниците и присъства в структурата на множество органи и тъкани. За човешкото тяло особено значимо е участието на хиалуронова киселина в сърдечните клапи, кожата, ставните хрущяли и синовиалната течност, нервната и съединителната тъкан.

  1. Пилинг

Химичният пилинг е нехирургична манипулация, чрез която се цели унищожаване на повърхностните слоеве на кожата с помощта на различни по сила на действие органични киселини. Целта на манипулацията е физиологична и контролирана промяна на вида на кожата, чрез регенериране на нов епидермис.

  1. Фейслифтинг

Фейслифтингът е пластична интервенция, при която се повдига кожата на лицето, и така се редуцират бръчките и фините линии. Избират я работещите и заети хора, тези, които не могат (или не искат) да отделят нито много пари, нито много време за по-инвазивни операции. Процедурата има цялостен подмладяващ ефект. Това е важно за много жени, защото лицето е основният елемент за комуникация с други хора. Едва ли някой се харесва повече с бръчки, особено когато се чувства млад по душа.

Бръчките, торбичките и увисналата кожа състаряват лицето. Те са сериозен проблем, който се появява при жените около 40-те години. Точното време зависи от начина на живот, културата на хранене, типа кожа и др. Много е важно преди това да се консултирате с квалифициран пластичен хирург, който ще ви даде най-точна информация как точно да протече операцията според формата на лицето ви, кожата и проблемите, които имате.

  1. Мезотерапия

Мезотерапията е сред най-търсените и популярни процедури в естетичната дерматология. Предпочитана е заради бързия ефект от третирането и впечатляващия резултат .

Мезотерапията е инвазивна процедура (без хирургическа намеса), при която във  втория слой на кожата (дермата) се въвежда специален „коктейл“ от витамини, минерали, аминокиселини, микроелементи и билкови екстракти, чрез които кожата се подхранва и възстановява.

  1. Липолиза

Липолазерът (Лазерната липолиза) е революционно решение за отслабване, оформяне контура на тялото и „изгаряне” на излишните мазнини.Технологията LLLT (Low Level Laser Therapy – Ниско Честотна Лазерна Терапия) е проучвана и използвана в продължение на години за много медицински цели.

/34

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове