6 неща, за които Тя мечтае, но се срамува да поиска...

6 неща, за които Тя мечтае, но се срамува да поиска... - картинка 1

Съвети за мъже!

Да го гали
Мастурбацията е здравословна за живота ви, така че защо не я споделите с партньора си? Целият елемент с воайорство има сигурна мистика, чрез която да я подканите да продължи сама. Ползата ви от това е, че след като ви гледа, може да научи нови неща и това да отприщи фантазията й да продължи вместо вас.

Груб секс
Ако вашата половинка обича да контролира нещата, предложете й да бъде властна и в секса. Нека тя е шефът. Може да е болезнено от време на време, но... Трай, бабо за оргазъм! Белезници, камшици, восък, щипане - Няма забранено!Секс с помощни материали
Секс-играчките са забавен и вълнуващ начин за разгорещяване на атмосферата в спалнята. Може да започнете да я масажирате с ароматни масла навсякъде, след което използвайте вибратора, за да я накарате да изпита оргазъм, без да сте били в нея. Такова сексуално приключение ще я ентусиазира.

Театрален бис
Защо да не участвате в собственото си сексуално шоу? Планирайте различни варианти, вземете си сценични костюми и позволете на вашите въображения да ви водят. След като направите кратко представяне на вашата половинка, тя ще реши да "доизиграете" театралната сцена между чаршафите. По този начин ще започнете да се учите занапред на "актьорско майсторство" без задръжки и притеснения.Ще танцуваме ли?
Не е тайна за никого, че голяма част от мъжете биха искали да се наслаждават на частен секси танц от нежната си половинка. Защо този път не я изненадате вие със собствен танц? Пуснете за фон нейна любима песен и танцувайте! Да, ще се чувствате малко глупаво, но тя ще оцени жеста и ще ви покаже как става.

Имаме компания
За авантюристите тройката може да бъде интересна. Да, така е, не само за вас тя може да бъде фантазия. Нека не забравяме, че Ева е била първата, вкусила забранения плод! За онези, които не са очаровани от идеята да делят жена си с друг мъж, спокойно, защото друга нейна фантазия е тройка с жена.

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове