6-те неща, които мъжете намират за най-привлекателни

6-те неща, които мъжете намират за най-привлекателни - картинка 1

Просто бъдете себе си

Прекарваме часове пред огледалото, купуваме си секси дрехи и се надяваме човека до нас да ни харесва такива, каквито сме.  Американско списание представя няколко женски характеристики, които мъжете намират за най-привлекателни в срещуположния пол. Ето кои са те:

Висок глас

Дрезгавият глас на една жена може да бъде много секси за един мъж, особено когато тя шепти в ухото му. Това е една от онези женски характеристики, които създават определен тип осанка и образ в очите на мъжете.

Червен цвят

Вярвате или не, жената, която носи червено във всякакви вариации излъчва определен неповторим сексапил. От червено червило до бельо в стил кабаретна принцеса в огнения цвят, е изключително привлекателно за мъжете.

Пропорции между талия и бедра 7:10

Може би базирано на модела на популярната статуя на Венера Милотска, фигурата с широки бедра мъжете намират за секси. На подсъзнателно ниво, този тип структура извиква асоциация, че тази жена ще е плодовита и добра майка.

Красива и здрава коса

Ако една жена има добре изглеждаща, гъста и бляскава коса, то моментално тя става привлекателна и извиква асоциация за младост, жизненост и естествена красота. 

По-малко грим

Противно на очакванията, мъжете не харесват жени с много тежък грим, а напротив. Важно е да изглеждате свежо, да нямате сенки под очите, да секси подчертани очи и всичко останало е история.

Усмивката

Хубавата усмивка е визитната картичка на всяка жена и може да я направи да изглежда изключително привлекателна и чаровна.

Източник:woman.hotnews.bg

/40

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли Борисов да подаде оставка?

Отдавна трябваша да я подаде!

58.82%

Да, незабавно!

23.53%

Късно е, да си изкара мандата.

5.88%

Не, в никакъв случай!

5.88%

Кой е Борисов и защо му искат оставката?!

5.88%

Блогове