6 вида секс за необвързани

a_boat_in_eyes.png

Може и повече да са, но тези са за всички!

Родителите ни може и да смятат, че понеже си нямаме гадже, то значи и секс не правим. Но ние си знаем, че това не е така. Стига да сте добре защитени и правите съзнателен избор, сексът си е страхотно изживяване, без значение, че не е с постоянен партньор. А може и да е постоянен, но да сте взели решение да не се ограничавате. Това си е ваша работа, пише beu.bg


А ако сте активни в секса без сериозна връзка, неизменно ще се сблъскате с някои видове секс, като тези. Да, няма само един правилен начин, нито пък правилна ситуация, възможностите са безкрайни. И това му е хубавото. Но има няколко секс изживявания, които сякаш са универсални за всички и с които рано или късно всички се сблъскваме.


Не толкова добрия секс, колкото всъщност можете


Все някога идва и такъв момент. Когато не сте се представили чак толкова добре. Знаете, че можете много повече. Но по някакви причини – дали защото не сте се чувствали съвсем комфортно, или не сте си паснали, причините може да са много, не сте дали всичко от себе си и се е получило, сякаш не ви бива много. Ако обаче осъзнавате, че няма повече да се видите с този човек, спокойно може да замълчите и нищо да не споделяте. Просто отминете случката. Не е било ок, но това се случва, така че продължете нататък.


Когато сте пияни


Понякога излизаме, за да разпуснем, ама тотално да разпуснем. И се случва питиета да дойдат в повече. Но колкото повече са питиета, обикновено толкова по-разкрепостени ставаме. Но всички знаем, че сексът няма да е най-добрият, ако сме пияни. Или поне за повечето хора е така. Алкохолът обаче може да ни направи палави и настроени за приключение, така че е много вероятно всички да сме минали именно през това – пиянския секс.


Когато сте поискали да се превърне в нещо повече от само секс


И двамата сте знаели, че е само секс. И е било само секс, поне за малко. Но се случва, колкото и да си повтаряте, че ще се справите със „само секс“, да хлътнете. Усещате, че ви се иска да се видите отново с този човек, да излезете, да си поговорите, да се погушкате. И колкото и да си казвате, че е ок да минете без тези удоволствия, този път ви се е приискало да е нещо малко повече.


С някого, който вече ви е приятел


От личен опит бихме казали, че тези работи не завършват добре. Но кой знае. Често се случва в приятелската си компания да имате поне един приятел, към когото да усещате привличане. Да познавате човека добре може да направи секса страхотен. Защото вече има близост и доверие. Но сексът има и уникалната способност да прецаква всичко. Наистина всичко. И по-често се случва именно това. Всичко свършва.


Абсолютно инцидентно


Честно казано този момент, в който инцидентно и без никакво планиране се случва да правите секс, е от най-вълнуващите. За съжаление тези работи ги гледаме повече на кино, докато реалният живот ни отнема възможността ей така просто да се случи да правим секс. Обикновено си е с уговорка или най-малкото с намерението да се случи. И все пак, не е невъзможно, напротив, случва се. Щастлива случайност.


Когато и двамата знаете, че това не трябва да се случва


Забраненият секс. Но всички сме минали или ще минем през това – да имаме в живота си човек, за когото разумът ни казва „не“, но тялото и чувствата говорят друго. И другото се случва. Може да е старо гадже, с което нещата са приключили драматично. Може да е жененият колега. И какво ли още не. Но този човек ви привлича неудържимо и не успявате да му устоите.

/29

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове