6 звезди, за които не сте знаели, че имат близнак

6 звезди, за които не сте знаели, че имат близнак - картинка 1

Кои са те?

Първите два филма от поредицата „Аз, проклетникът“ бяха изключително успешни в бокс офиса, но следващата, трета част, най-накрай разкри дълго пазена тайна.

Гру, озвучаван от Стив Каръл, който е главен герой в поредицата, има брат близнак, за когото никога не сме подозирали. Дру има много повече коса от брат си и е много по-весел. Двамата се обединяват във филма за приключение, чиито подробности не можем да разкрием, за да не развалим изненадата.

Двамата проклетници се присъединяват към дълъг списък от известни близнаци. Но за разлика от Мери Кейт и Ашли Олсън, много братя и сестри близнаци на известни личности от шоубизнеса избират да останат извън светлините на прожекторите.

ВВС пише за шест известни лица, за които може би не знаете, че имат близнаци.

1.Скарлет и Хънтър Йохансон

Скарлет Йохансон е едно от най-разпознаваемите лица – участвала е във филми като „Изгубени в превода“ и „Вики, Кристина, Барселона“. Но тя има значително по-висок брат близнак на име Хънтър, който често се появява до нея на червения килим.

Той работи с благотворителни организации и помага на политически кампании, а през 2008 г. участва в предизборния щаб на президента Барак Обама.

2. Вин Дизел и Пол Винсънт

Малцина знаят, че Вин Дизел, чието истинско име е Марк Синклер Винсънт, има брат близнак, който също работи в шоубизнеса. Пол Винсънт обикновено стои извън светлините на прожекторите, но през 2013 г. Дизел публикува снимка онлайн на брат си с покойния Пол Уолкър, негов партньор в „Бързи и яростни“, с надпис: „Двамата Пол“.

3. Кийфър и Рейчъл Съдърланд

Кийфър Съдърланд е впечатляващ човек. В най-известната си роля той може да издържи 24 часа, без да яде, спи или да ходи до тоалетна.

Но едно от по-малкото известни неща за актьора е, че има сестра близначка на име Рейчъл, която работи като супервайзър на пост-продукция.

4. Аштън и Майкъл Къчър

Аштън Къчър е едно от известните имена в Холивуд, но той също има брат близнак на име Майкъл, който се разболял от церебрална парализа като дете и претърпял сърдечна трансплантация на 13 години.

„Брат ми беше роден с церебрална парализа и това ме научи, че хората всъщност не са създадени равни. Всички ние сме създадени невероятно неравни един с друг в нашите способности и в това, което можем да направим, което мислим и виждаме“,сподели актьорът неотдавна.

5. Линда и Лесли Хамилтън

Помните ли онзи епизод от „Терминатор“ 2, когато Т1000 се превърна в клонинг на Сара Конър в опит да примами и убие сина й, но беше спрян в последната минута от истинската Сара Конър?

Страхотно! Ние също. Може да сте си помислили, че това е станало с помощта на технолог

Сред актьорите, които изглежда имат близнак на екрана, но в действителност са им помогнали техники на пост-продукцията, са Лиса Кудроу, която изигра Фиби и Урсула в сериала „Приятели“, и Арми Хамър, изиграл близнаците Уинкълвос в „Социалната мрежа“.

6. Уил и Рупърт Янг

Уил Янг е един от най-успешните участници в британско шоу за таланти. Той спечели Pop Idol през 2001 г. Но може би не знаете, че той също има брат близнак на име Рупърт.

Не го бъркайте с актьора Рупърт Янг. Братът на Уил избягва света на шоубизнеса. Но той би бил прекрасен спасител на плажа, ако някога се замисли да смени професията си.

иите, но в действителност сестрата близначка на Линда Хамилтън Лесли се появява на екрана. Обикновено, когато холивудски сценарий търси човек, който да изглежда точно като актьора на екрана по едно и също време, се използват специални ефекти.

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Правителство на всяка цена или нови предсрочни избори?

Избори

66.67%

Правителство

20.00%

Рано е да се каже

13.33%

Блогове