1. Стриптийз

Влудяващо възбуждащо може да подейства стриптийзът на един мъж! А това не е ясно на много жени. Така че, да не им пука, ако не се харесват съвсем! Да заложат на секси бельо, секси музика и бавни, въртеливи движения с дупето.

2. Домашно порно

Подгответе всичко добре, за да не изникват технически проблеми и започвайте! Само че, задължително трябва да сте сигурни в партньора, че току-виж лъснете в Интернет.

3. Добрият, стар, бърз секс

О, да, той винаги работи! Страстна целувка, малко опипване, разкопчаване на дънки, вдигане на полата и право в целта. А ако е на "рисково" място, където а-ха да се появи някой - усещането е велико!

4. Групов секс

Ако нямате сексуални задръжки, това е нещо, което задължително трябва да пробвате. Груповият секс повишава адреналина и стимулира възбудата до неузнаваемост. Разбира се, ако сте обвързани, трябва наистина да се убедите, че половинката ви е твърдо ЗА, а не проявява старание да ви угоди. Защото може да влошите отношенията си.

5. Анален секс

Няма да го възхваляваме, но всеки, който е опитал, знае, че това е наистина страхотен секс. Но ще споменем най-важните правила - желание, добра хигиена, стабилно количество лубрикант и действия на принципа "бавно и постепенно".

6. Секс играчки

Като например вибратор, белезници, китайски топчета... Има огромно разнообразие от секс играчки, с помощта на които и двамата ще се наслаждавате на страхотен секс.

7. Взаимна мастурбация

Това е един от най-приятните начини да получите взаимно удоволствие от секса. А самото усещане, че го правите по едно и също време, допълнително засилва вълнението. Ако пък и успеете да свършите заедно, което между другото е почти сигурно при този начин на стимулиране, ще изпитате огромно задоволство, според beu.bg.