7 плеймейтки доказват, че сексапилът е неподвластен на времето

7 плеймейтки доказват, че сексапилът е неподвластен на времето - картинка 1

Когато става дума за момичета от корицата, мъжкото списание Playboy не е известно с толерантно отношение към възрастта. Всъщност, през годините повечето от страниците му бяха наводнени с момичета на крехка възраст с приятно излъчване, пише британският вестник Independent.Но сега, в чест на плеймей…

Когато става дума за момичета от корицата, мъжкото списание Playboy не е известно с толерантно отношение към възрастта. Всъщност, през годините повечето от страниците му бяха наводнени с момичета на крехка възраст с приятно излъчване, пише британският вестник Independent.

Но сега, в чест на плеймейтките от миналото, пикантното списание доказва, че жените могат да са секси на всякаква възраст. Още от самото начало създателят на Playboy Хю Хефнър казва, че „една плеймейтка винаги си остава плеймейтка“, а сега, вече под ръководството на сина му Купър, списанието потвърждава думите му.

Сред участничките са Кандис Колинс (1979 г.), Моник Сейнт Пиер (1979 г.), Кейти Сейнт Джордж (1981 г.), Чарлът Кемп (1983 г.), Кимбърли Конрад Хефнър (1988 г.), Рене Тенисън (1990 г.) и Лайза Матюс (1991 г.).

Звездите на Playboy пресъздадоха култовите си снимки на корицата и доказаха, че „красотата е непосвластна на възрастта, сексапилът е неподвластен на времето, а жизнеността е вечна“.

Снимките преди и сега са поставени една до друга и макар че ги делят десетилетия, е невероятно колко малко са се променили дамите през годините. Те с гордост показват тялото си.

 

„Когато заснех фотосесията за Playboy, имаше известно противоречие, защото бях първата афроамериканска плеймейтка на годината и някои жени не ме долюбваха“, спомня си Рене Тенисън, плеймейтка на 1990 г.

„Но аз казах, че имам право да избирам какво да правя. Ако искам да позирам гола, трябва да мога да го направя. Смятам това за изкуство. Не всеки го разбира по този начин, но това е моята гледна точка“, допълва Рене.

Говорейки за времето си като момиче на Playboy, Кандис Колинс, плеймейтка на 1979 г., казва: „Сега знам колко бяха специални тези фотосесии и се чувствам голяма късметлийка в такова уникално общество“.

Снимките, които са автентична индикация за съвременния подход на списанието към марката Playboy, подават ръка към бъдещи плеймейтки, които независимо от размерите, възрастта или етническата си принадлежност, ще бъдат оценени заради неподражаемата си красота.

Снимки от фотосесията вижте тук.

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли България да изпрати военна помощ на Украйна?

Да, всяка възможна и веднага.

50.00%

Да, но само отбранителна.

30.00%

Не, ще се справят и сами.

20.00%

В никакъв случай!

0.00%

Не знам...

0.00%

Блогове