9 начина да направиш секса по-продължителен

9 начина да направиш секса по-продължителен - картинка 1

Тъй като това е най-добрият начин да достигнеш до оргазъм!

Обичайно е сексуалността да се равнява на сексуалната издръжливост, въпреки че възпламеняващия възбуждащ бърз секс е за предпочитане пред дългия, но скучен секс.

Изследванията показват, че почти половината от мъжете достигат до оргазъм за две минути (или по-малко), Установено е, че средната секс сесия трае 10 минути (19 с любовната игра), като добрата новина е, че точно толкова е времето, което хората искат секса да продължи. Ако ти не си удовлетворена от времетраенето, тук има няколко трика, които ще ти помогнат.

1. Накарай го да мастурбира преди това. Чувала ли си изречението "Да правиш секс без мастурбиране е като да излезеш със зареден пистолет" ? Еякулацията един или два часа по-рано ще помогне на гаджето ти да удължи времето, за което ще стигне до оргазъм след това. Може да го възбудиш отново с бавна интимна любовна игра и да синхронизирате ритъма си постепенно.

2. Възползвай се от рефрактерния период при мъжете. Кой е казал, че сексът трябва да се ограничи само до една сесия? Изчакай няколко минути след като той свърши. Много мъже са силно чувствителни по време на втората ерекция. Стига да не си толкова нетърпелива (може да се върнете към  любовната игра), можеш да получиш доста добри резултати при втория рунд.

3. Пробвайте нещо ново и извън стандартното легло. Когато си с един и същ партньор известно време, рутинните секс пози могат да държат тялото му в очакване да свърши и това наистина да стане по-рано. Новите секс пози и усещания отвличат вниманието, т.е. колкото по-непознато, толкова по-добре.

4. Опитайте с прекъсване по време на сексуалния акт. Когато е на крачка от оргазма, спрете и изчакайте около минута. Въпреки че всеки има точка, от която няма връщане назад, ако я изпреварите, ще може да удължите времето, за което ще достигне до финала.

 

9 начина да направиш секса по-продължителен

 

5. Стисни основата на пениса му. Това е една много стара (и ефикасна) техника, която може да използваш. Направи го с ръка или с помощта на пръстен. Това буквално задържа еякулацията му. Мисли за него като за огъване на маркуч, по който тече вода (но определено не огъвай пениса му при никакви обстоятелства!!!) Просто го хвани здраво.

6. Накарай го да пробва кегел, йога или пилатес. Всички тези упражнения укрепват мускулите на таза, а това ще му помогне да контролира оргазмените спазми (да, мъжете също могат да правят упражненията на Кегел!).

7. Опитайте перпендикулярни секс пози. Това е начин да се избегнат най-чувствителните области на пениса (по-специално долната част на главата, където са разположени много нерви). Лъжички или изправени един срещу друг ще ви е приятно, но без да го изстреля веднага към оргазма. 

8. Медикаменти. В някои ситуации партньорът ти просто трябва да отиде на лекар. Ако преждевременната еякулация е сериозен проблем, който се отразява отрицателно и на отношенията ви, най-добре е да се посъветва с някой, който наистина може да му помогне. Най-добре е да избягва добавки, които може да си купи на бензиностанцията.

9. Използвайте по-дебели презервативи. Най-вероятно практикувате безопасен секс, така че просто смени покупките! Имай предвид, че все пак трябва да изберете вариант, с който се чувства добре.

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове