9 женски навика, които вбесяват мъжете

9 женски навика, които вбесяват мъжете - картинка 1

Мъжете не стига, че говорят на друг език, ами и се дразнят от други неща..

Виж 9 неща, от които най-много се дразни твоят човек. И не, харченето на парите му не е в списъка.

Критикуване на други жени

 

„Толкова ли е трудно да каже комплимент на някой от нейния пол?” – чудят се мъжете. Така или иначе мъжът няма да ти влезе в тона. Остави хейтенето, за когато си с приятелки.

Ревност към всичко живо

Не само мъжете се превръщат в Отело. Жените също могат да отровят живота на половинката си. Понякога само споменаването на женско име отприщва вълна от емоции. Ако нямаш поводи за ревност, не се пали излишно. Ако имаш и доказателства, помисли трябва ли ти такъв. Защото ще трябва да изпитваш мъките на ревността непрекъснато.

Патологична несамостоятелност


Дори е пресилено да се казва несамостоятелност. Има жени, които не могат да свършат нищо без мъжа си и се залепват за него, кълнейки се, че без него са за никъде. За тях той е емоционалният клон, за който се закачват с всичките си желания и нужди. Да, мъжът трябва да помага, но има неща, като да си запишеш час за маникюр, които и сама можеш да свършиш.

Въпросите „ти обичаш ли ме?”
 

Да, на всяко момиче му е приятно да знае какви са чувствата на човека, който е до нея. Но за мъжете въпросите от този вид са нещо като екзекуция. Ако те обича, ще ти каже.

Нахлуване в личното пространство

Разбираемо е. Как да не попиташ кой му звъни, а ако е бившата? На футбол с приятелите ли? Не беше ли преди две седмици. След това се започва с тършуване на джобовете, ровене в телефона. Постави се на негово място – няма да ти хареса подобно поведение, нали?

Прекалена емоционалност

Голяма трагедия е да те подстрижат не както си искала, да купят пред теб чантата, която искаш. Все поводи да се скапеш и поревеш. И няма срамно. Само не искай мъжът да ти съчувства. За него това са смешни неща. Няма представа как да те утеши. Женските сълзи плашат мъжете и гледат да са по-далече от тях.

Шопинг до припадък

Много добре знаеш, че за качествен гардероб не се пести време. И нерви. По време на разпродажбите може да изпуснеш това, с което мислено се разхождаш по плажната ивица лятото. И най-голямата ти грешка ще е да вземеш гаджето с теб по време на атаките. За тях това е изгубено време. По-добре са си легнали пред телевизора.

Бъбривост
 

Ако те попита как е минал денят ти, най-вероятно иска да чуе една дума и няколко случки, ако е имало. За едночасов анализ не е готов. Спести му преговор на разговора, който си имала с колегите си, по повод на новия шеф-тъпак.

Сексуален шантаж

Със сигурност не печелиш от това. Едно от най-разпространените наказания, които жените прилагат на своите половинки. Не е ли по-добре с думи да обясниш какво те мъчи, отколкото да го караш да страда.

Източник: Cosmopolitan.bg

 

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове