Обичам те, но на пияно!

Обичам те, но на пияно! - картинка 1
Снимка: img_1843520537_a886ef13c6
a_boat_in_eyes.png

Истината зад тези думи

Как да разбереш истина ли е това, което чуваш?

И без проучвания е ясно, че мъжете най-често казват „Обичам те”... случайно, когато са пияни, по време на секс или докато правят секс пияни. Според психолозите тези думи се изплъзват от устата на мъжа, защото те наистина така се чувстват. Но в нередки случаи ги казват, за да получат това, което искат. Алкохолът дава кураж, позволявайки на мъжете да разкрият истинските си чувства. Но от друга страна може да ги накара да почувстват нещо, което всъщност не изпитват и няма да изпитват.

img_9014984806_6f40cfd09e

След като думите са казани, има няколко варианта. Да ги каже пак на светло и на трезво, да се направи, че не помни абсолютно нищо от миналата вечер, и за съжаление има и по-гаден вариант. Да се покрие за неопределено време.  

Ето как се случва...

На купон сте, обръщате шотове, танцувате, целувате се...когато неочаквано те поглежда с влажен поглед и ти казва, че те обича.

Ти: Какво каза?

Той: Бейби, обичам те.

Ама той сериозно ли...

Със сигурност, поне в онзи момент...

Ситуацията можеш да си обясниш както положително, така и отрицателно: в пияно състояние падат задръжките, затова и истината лесно се прокрадва на бял свят. Също така е факт, че под влияние на алкохола човек мисли само за секс и едно достоверно звучащо „обичам те“ е сигурен билет към леглото ти.

img_1467504291_0384eae827

Как да стигнеш до истината...

Трудно е да се разбере дали признанието му отговаря на истинските му чувства, все пак пробвай да провериш:

  1. Задай си въпроса колко силно искаш това да е така. Ако си наистина влюбена, тогава по-добре почакай на неговото трезво признание в любов.
     
  2. Попитай го дали си спомня какво е казал снощи. Изпрати му съобщение на месинджъра. Ако го е мислил наистина, ще ти потвърди, без много да се бави.
     
  3. Ако точка 2 не проработи, срещни се лице в лице с него и без това нямаш какво да губиш.

***

cosmopolitan.bg

 

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове