Ако Тръмп стане президент...

Ако Тръмп стане президент... - картинка 1
Снимка: dailymail.co.uk

Какво ще стане със САЩ тогава?

Американското издание „The Boston Globe” реши да си направи експеримент и публикува 3 страници с новините, които биха излезли, ако Доналд Тръм стане президент на САЩ, информира „Дейли мейл“.

Изданието предупреди читателите си, че това е „фалшива“ информация и тя ще излезе в неделя (9.04.2016 година)

Журналистите от „The Boston Globe”  представиха една апокалиптична картина за бъдещето на Америка, ако Тръмп стане следващият президент.

dailymail.co.uk
Снимка: dailymail.co.uk

Бунтове и размирици са описани на първата страница заради омразата на Тръмп към мюсюлманите. Заради тях е въведен вечерен час в почти всичките щати. Отдясно на това се вижда заглавие с надпис „Световните пазари колабират, те са във война“.

„Световните запаси паднаха в петък до най-ниското си дъно. Търговската война с Китай и Мексико изглежда неизбежна.“

Друга статия гласи: „Армията не се подчинява на заповедите на президента. Американските войници са отказали да убият жени и деца, роднини на ИДИЛ.

dailymail.co.uk
Снимка: dailymail.co.uk

След това идва новината за променен закон, чрез който се предвижда сериозни санкции за американските опозиционни медии. Лично Доналд Тръмп ще го подпише.

Наред с важните новини идват и любопитките, от сорта на: „Първата дама туитна снимка на президента с неговия домашен любимец, кучето Мадам Пън.

В тази „версия“ на Америка може и Kid Rock да стане послaник, да се отвори Национален парк „Тръмп“, а също така и президентът да напише любовен роман.

/34

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове