Амбър Хърт призна: иска развод заради домашно насилие

Амбър Хърт призна: иска развод заради домашно насилие - картинка 1

На фотоса, разпространен в медиите, Амбър е със сериозно наранена лява част на лицето.

Снимка: tmz.com

Моделката твърди, че Джони Деп става груб, когато е пиян или дрогиран

Моделът Амбър Хърт призна, че е малтретирана физически и психически от актьора Джони Деп, с когото сключиха брак преди малко повече от година. В началото на седмицата тя поиска развод  без първоначално да посочва конкретни причини, а само невъзможност да съжителстват повече.

След това актьорът поиска тя да оттегли иска си, а адвокатите му обясниха, че двамата нямат предбрачно споразумение, поради което ще трябва тепърва да установяват материалното състояние на звездата, тъй като се очаква съдът да присъди на съпругата му голямо обезщетение при развода.

Явно, отношенията между двамата са се обтегнали сериозно, тъй като на съдебното заседание Амбър се  появи придружена от адвокат и със

снимки, на които е с насинено око и следа от удар по лицето.

На снимките се виждат също счупени снимки на двамата, изпотрошени чаши и бутилки, много петна с неясен произход по мебелите и килимите в дома им.

Адвокат Саманта Спектър съобщи на съда, че Джони Деп няколко пъти е посягал на съпругата си. На фотоса, който беше разпространен в медиите, Амбър е със сериозно наранена лява част на лицето. Тя твърди, че й нанесъл удара предишната събота, което сложило край на надеждите да запазят брака си. По думите й, звездата от „Карибски пирати” я замерил с айфона си. В аргументите за развода сега Амбър твърди, че насилието никак не е изключение в отношенията между двамата, като Джони винаги ставал агресивен и груб под въздействието на алкохол и наркотици.

След съботната случка актьорът й предложил пари, за да мълчи. Вместо това обаче, първото нещо, което тя направила в понеделник, било да подаде документи за развод.

Моделката поиска ограничителна заповед срещу съпруга си, тъй като се чувства заплашена. От сряда той не е в Лос Анджелис, а се занимава с представянето на новия си филм „Алиса в огледалния свят”. От негово име в съда се явява адвокат Лаура Васер. 

/10

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове