Apple заменя iTunes с три нови приложения

Apple заменя iTunes с три нови приложения - картинка 1

Съзадените в iTunes плейлисти и купената музика ще бъдат достъпни от новите Apple Music, Apple Podcasts и Apple TV

Технологичният гигант Apple обяви, че ще замени музикалното приложение iTunes с три нови - Apple Music, Apple Podcasts и Apple TV. Засега приложението, определяно като революционно при създаването си през 2001 г., ще продължи да съществува. Лицензираните iOS операционни системи обаче ще се обновят автоматично с новите приложения.

От компанията увериха, че съзадените в iTunes плейлисти и купената музика ще бъдат достъпни от новите приложения.

Apple Music ще бъде фокусиран върху музиката и потребителите ще получават парсонализирани предложения. Apple TV пък ще заема съдържание от платформи като HBO, но ще предлага и оригинална продукция на Apple.

Компанията обяви също промяна в правилата за поверителност. Ще има възможност приложенията, които изискват информация за местоположението, да искат разрешение всеки път преди тя да бъде предоставена. Ще бъда достъпна и функцията 'Sign-in With Apple', която ще позволява достъп до приложения и сайтове, като имейлът на потребителя ще бъде скрит. Според анализатори това ще позволи на компанията да изтъква защитата на личните данни и поверителността на потребителите при конкуренцията на Google и Facebook.

/10

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове