Атанасов: Разговори с ГЕРБ няма да има

Атанасов: Разговори с ГЕРБ няма да има - картинка 1

„Политическата криза, в която се намира страната, е в резултат на тяхното управление", добави съпредседателят на „Демократична България"

"Разговори с ГЕРБ няма да има. Опитват се да пробият изолацията - това е тяхно право, но няма да успеят. Политическата криза, в която се намира страната, е в резултат на тяхното управление. В момента другите сили се борят да ги отместят”. Това заяви съпредседателят на „Демократична България" Атанас Атанасов. 

 

„Смятаме, че Лозан Панов има качествата да бъде президент и ще работим за това хората да го разберат”, каза още Атанасов. 

Той е издигнат от „Правосъдие за всеки”, с които имаме много близки точки и сме си взаимодействали. Той е високообразован, самостоятелен човек, с особен и твърд характер. Много харесвам такива хора и ги подкрепям, но не бива да очаквате, че ще бъдем единодушни с него по всички теми”, посочи съпредседателят на ДБ. И добави: „Подкрепихме го, защото той показа, че е абсолютно независим при взимане на решения. Държавният глава трябва да е човек, който да се опитва да работи с всички, но да взима сам решенията си, а не да бъде подвластен на една или друга среда”.

По думите му в момента държавата действително е в тежка политическа криза.

„Това се отразява както на социалния живот, така и на икономиката. Трябва да работим за това да измъкнем страната от тази криза”, коментира още съпредседателят на „Демократична България".

/10

Facebook Коментари

Коментирай

Правителство на всяка цена или нови предсрочни избори?

Избори

66.67%

Правителство

20.00%

Рано е да се каже

13.33%

Блогове