Аз съм Бог и решавам да умреш!

Аз съм Бог и решавам да умреш! - картинка 1

Историята за "големия мъж" с щангата

Сигурно не е лесно да живееш на село днес. За съжалание обезлюдяването на българските китни селца става все по-масово. Остават предимно възрастни хора, които изживяват дните си на спокойствие. Или поне така им се иска…

Поредният случай на брутално убийство ни убеди в това колко беззащитни са нашите дядовци и баби. Ето, за какво говорим: 20-годишен младеж е задържан за убийството на възрастна жена от врачанското село Маролад, съобщава bTV.

Инцидентът е станал миналата седмица, но днес прокуратурата ще иска постоянното задържане на предполагаемия извършител.

Жертвата е намерена от свои съседи. По обясненията им жената е удряна с щанга. Предполага се, че престъплението е извършено с цел грабеж.

Задържаният младеж е добре познат на полицията, с регистрации за различни криминални деяния.

В момента в село Малорад има денонощно полицейско присъствие заради кражбите и случаите на побой над възрастни хора, с които селото стана известно в последните години.

Нищо ново, нали… Ще кажете, че такива „инциденти“ стават всеки ден. Но, извинете, ама това едва ли прилича на инцидент. Това си е предумишлено убийство. И жалкото е, че бабата е станала жертва на такъв психопат.

Липсата на полиция по българските села е една от причините за такива „инциденти“. И докато „великият и всеможещ“  Борисов се бие в гърдите как заедно с вътрешния министър Бъчварова са намалили битовата престъпност по малките населени места, се случват, ей такива зверства. А, къде е държавата – няма я! Както обикновено… Ние сме си свикнали с това положение. Има една сентенция: „Ако човек не си помогне сам, никой не може да му помогне“. Показателно за българската реалност…

От друга страна, да обърнем заслужено внимание на „големия мъж“, които „побеждава бабата“. Чудим се само как ли й е надвил? Трябва да е много добър бияч, за да я просне на земята, удряйки я със щанга.

Шегата настрана. Не знаем що за човек трябва да си, за да посегнеш на някое човешко същество, с цел убийство. Особено на стари хора, които са толкова беззащитни. Кой си ти, да решаваш кой ще живее и кой ще умре? Може би се мислите за Бог, ама не сте!

И последно питане, отправено към държавата по-скоро: До кога ще има такива издевателства над старите хора? До кога ще ни е страх да отидем при баба и дядо на село? Умоляваме Ви, драги политици направете нещо, за да могат възрастните хора да изживеят достойно старините си.

/34

Коментари 2

  • #2
    Идиот -

    До № 1 Здравей, колега! За мен днес е един щастлив ден, защото от доста време се чудих има ли по-голям идиот от мен и след като прочетох твоята тъпотия разбрах, че ти си кръгъл идиот, понеже са те направили кръгли идиоти. Убиецът на бабата в Малорад е БЪЛГАРИН и е идиот като теб!

  • #1
    мангуси гадни -

    някакъв мангасар, сапун заслуават

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове