ББ в студиото на Цветанка Ризова

ББ в студиото на Цветанка Ризова - картинка 1

Ето как хората са възприели фалшивия и лъжлив разказ

Ето как хората са възприели фалшивия и лъжлив разказ на ББ в студиото на Цветанка Ризова:

Цоньо Ботев
преди 4 мин. ·

Помните ли оня български филм за един некадърен футболист "Любимец 13"? Тази вечер гледах Любимец 13 час и половина при Цветанка. Каза, каквото каза, макар, че всичкото казано, можеше да се каже и за 15 минути. Какво разбрах?
1. Големите партии са опитомени. Сега някакви малки партии мътят водата. Ама не мога точно да разбера защо го правят, като не вземат от никого пари.
2. Като се преборихме с контрабандата, сега имаме 3 милиарда лева в повече. Изводът е, че като прибавим тези 3 млрд. към взетите кредити от 2 млрд. евро плюс 3,1 млрд. евро, излиза, че в държавата има едни 13,1 млрд. лева в повече. От тях били дадени: 50 млн. за част от пенсионерите, 20 млн. за не знам какво си, 130 млн. за нещо си друго и т..н. Дадени, дадени - не повече от 1 млрд. Хора, да знаете, че в България има едни излишни 12 млрд. лева. Следете как ще ги харчим!
3. Откакто управлява ГЕРБ, непрекъснато се дават едни незаслужени пари на пенсионерите. Ама много пари! Не знам колко са много, но откакто управлява ГЕРБ, моята пенсия е увеличена общо с 2,9 %, което ще рече с 10 лв. на месец. И нито 1 лев за празници.
4. Пеевски вече е изтонен от България да не ни дразни. Сега е при онези другите, дето преди това бяха изгонени, да не ни дразнят.
5. Всички, които трябва да бъдат арестувани и съдени за корупция, ще бъдат направени защитени свидетели, защото ще натопят по няколко други, които не са толкова важни.
Е, толкова новини за час и половина отдавна не съм "получавал"! Благодаря, Любимец 13!

/40

Коментари 1

  • #1
    Матавасе -

    Благодаря,всичко е вярно.Продължавай нататък.Ще се разплете кълбото.И всичко ще лъсне.

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли този парлмент да излъчи правителство?

Да, но зависи какво.

50.00%

Да, на всяка цена.

30.00%

По-добре да ходим на избори.

20.00%

Блогове