Без политици при Бойко Василев довечера, БОЕЦ с поредна Гражданска "Панорама" отвън

Без политици при Бойко Василев довечера, БОЕЦ с поредна Гражданска "Панорама" отвън - картинка 1

Протестите пред БНТ всеки петък принудиха екипа на седмичното предаване да търси гости сред социолози, политолози и други експерти

Политици няма да участват в "Панорама"  по БНТ тази вечер, става ясно от анонса на предаването на сайта на обществената телевизия. В студиото срещу водещия Бойко Василев политолозите Румяна Коларова и Слави Василев, както и пулмологът Александър Симидчиев. 

От сдружение "БОЕЦ" обаче ще проведат четвърто издание на "Гражданска Панорама" пред сградата на "Сан Стефано" 29. Предаването на открито ще е в две части, в първата темата е „Подкрепа на Евроком”, а втората ще е "Темите на деня", в която ще се коментира цензурата в медиите. 

"БОЕЦ изпрати официално заяление до ДАНС, НАП и Прокуратурата, с която заявяваме нашето желание техни представители да дойдат и участват в Гражданската „Панорама“ в петък от 18.30.ч. пред БНТ и да отговорят на въпросите за институционалния натиск и репресии над независимата телевизия „Евроком“, пишат от сдружението. 

"Като всеки петък, ще останем и по време на самото предаване в ефира на БНТ, за да посрещнем и изпратим участниците, ако се явят такива!", обявяват организаторите.   

/10

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли Борисов да подаде оставка?

Отдавна трябваша да я подаде!

58.82%

Да, незабавно!

23.53%

Късно е, да си изкара мандата.

5.88%

Не, в никакъв случай!

5.88%

Кой е Борисов и защо му искат оставката?!

5.88%

Блогове