Безценните съвети на един пътешественик за безопасно пътуване - част пета

Безценните съвети на един пътешественик за безопасно пътуване - част пета - картинка 1
Безценните съвети на един пътешественик за безопасно пътуване - част пета - картинка 2

За да нямаме лоши спомени от пътуването си, нека се подготвим дори и за най-лошото

И продължаваме със съветите, скъпи пътуващи хора. Много има какво да се каже относно безопасният начин на пътуване, как да се пазим от всяка една опасност и да се приберем вкъщи единствено и само с добри спомени.

Следващото, което имам да ви казвам е нещо много важно, което може да ви се стори забавно, но никак даже не е. Това е за вас, момчета. Четете, не се подсмихвайте, а наистина четете.

Когато едно момиче е твърде, прекалено дори ентусиазирана да флиртува с вас, че дори ви става досадно и странно ... може и да има нещо повече от това, че сте секси звяр.

 Може би иска да я закарате някъде, е, това не е проблем. Но ако междувременно иска да вземе и парите ви? Това вече е проблем. Или както се случва по филмите има грамадно гадже, което само чака да направите нещо. Абе, внимавайте. Жените са си змиорки и не трябва много вяра да им се има. Не, че нещо де...

Момичетата има за какво да се тревожат също. Дори много повече, отколкото момчетата. Мъжете не навсякъде са еднакви, не значи, че след като в България са що-годе кротки, то навсякъде са така. Ако ви заговарят непознати, свалят ви, искат да ви черпят питие, да ви купят остров и сладолед

... вие си решавате, просто сме ви предупредили, че нищо на този свят не е безплатно. А и в малко случаи те искат парите ви ...

Другото ни правило за деня е да не се напивате до безпаметност и после да не помните къде са ви парите и главата. Една от най-често чуваните пиянски истории - "Напих се и ме обраха". Еми, да не са. Алкохолът си е алкохол, влиза лесно, придава една неповторима нотка на живота и до там. После сте пиян, не знаете в кой хотел се отседнали и се надявате тази мъка по-бързо да свърши.

Кога ще разберете, че алкохола не прави купона. Ако ви се налага всеки път да се напивате когато сте навън, то или ви трябват нови хобита и забавления, или нова компания. Едното от двете е със сигурност. Не е нужно да сте пияни и безпаметни, за да се забавлявате. Но все пак, решили ли сте да се освините, то поне се постарайте да има кой да ви наглежда. И вас, и багажа ви, и парите ви. И главата. Най-вече тя.

/40

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове