Бразилия Ви кани в "Еротичен Дисниленд"

Бразилия Ви кани в "Еротичен Дисниленд" - картинка 1

Бразилски предприемачи планират да отворят през 2018 г. тематичен увеселителен парк

Бразилски предприемачи планират да отворят през 2018 г. тематичен увеселителен парк със сексуална насоченост, като атракциите в него ще включват еротичен музей, нудистки басейн и дори неприлична версия на влакчето на ужасите. На уебсайта си ErotikaLand се определя като "еротичен Дисниленд".

 

Паркът ще отвори врати близо до Пирасикаба - град, намиращ се на около 2 часа от Сао Пауло. Построяването му ще струва 80 млн. реала (22.5 млн. долара), според New York Times. Подобно на други увеселителни паркове, в ErotikaLand ще има водна пързалка, лабиринт и виенско колело, въпреки че кабинките ще бъдат проектирани от специален материал, който ще позволява на хората едновременно да се наслаждават на гледката, но и да се уединят напълно.

От парка също така обещават на посетителите, които ще трябва да са навършили 18 г. и ще плащат по 100 долара вход, достъп до еротични игри, сексшоп и 7-D кино. Паркът ще има и образователна цел, като персоналът ще насърчава посетителите да практикуват безопасен секс и да използват предпазни средства. Там също така ще има еротичен музей, посветен на историята на сексуалността, пише New York Times.

Въпреки че от проекта се описват като "либерален парк, където може да правите всичко," добавят, че всичко, което става вътре, трябва да бъде в рамките на закона и със строг контрол за безопасността. В парка няма да се позволява правенето на секс.

"Това няма да е място за монахини, но не се и опитваме да пресъздадем Содом и Гомор," казва Мауро Мората, които оглавява проекта заедно със своя бизнес партньор Пауло Мейрелеш. "Ако посетителите искат да преминат на друго ниво, ще могат да посетят намиращ се наблизо мотел, който също ще бъде управляван от нас." Властите в намиращите се наблизо Пирасикаба и Сао Пауло се опитаха да спрат проекта ErotikaLand, но Мората споделя, че все още търси "приемливо място" за парка.


/33

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове