Часът на ужаса: Завързан на стола

Кратки, страшни истории, написани от фенове на No Comment на страницата ни във Фейсбук

1/Гласуването за всички истории продължава до четвъртък, 17 март, когато ще станат ясни победителят за тази седмица и историята, получила най-много реакции във Фейсбук. Този автор ще получи награда - книга от редакцията на No Comment.bg

Ето ги и победителите по вот от днешният ден:

Marin Todorov: Носталгията ме завладя щом прекрачих прага на къщата - толкова спомени, толкова игри, толкова смях. Бях малко дете, когато сестра ми изчезна, родителите ни се поболяха от мъка и се пръснахме по света... Нима наистина бях забравил да я развържа?!

Monika Spasova: Влезе и отново видя разлагащото се тяло. Споменът изригна в нея подобно на газирана напитка излизаща то бутилката. Когато го уби се надаваше, че съзнанието и ще притъпи болката, но кошмарът се завръщаше винаги, когато влезеше в тази стая.

Борис Тонев: Пет месеца не беше доближавал склада, беше сигурен, че няма да понесе миризмата на разлагащата й се плът... Изненадващо, миризма нямаше... нито насекоми, плъхове и други мършояди. Когато доближи на метър, мумията бавно вдигна глава и озъбено му се усмихна.

/29

Facebook Коментари

Коментирай

След изборте на 2 октомври 2022г. 48 НС ще успее ли да излъчи редовно правителство?

Да, но за няколко месеца само.

38.89%

Не.

33.33%

Да.

16.67%

Рано е да се каже.

5.56%

И следващият, 49-ти парлемент също няма да успее.

5.56%

Блогове