Часът на ужаса: Завързан на стола

Кратки, страшни истории, написани от фенове на No Comment на страницата ни във Фейсбук

1/Гласуването за всички истории продължава до четвъртък, 17 март, когато ще станат ясни победителят за тази седмица и историята, получила най-много реакции във Фейсбук. Този автор ще получи награда - книга от редакцията на No Comment.bg

Ето ги и победителите по вот от днешният ден:

Marin Todorov: Носталгията ме завладя щом прекрачих прага на къщата - толкова спомени, толкова игри, толкова смях. Бях малко дете, когато сестра ми изчезна, родителите ни се поболяха от мъка и се пръснахме по света... Нима наистина бях забравил да я развържа?!

Monika Spasova: Влезе и отново видя разлагащото се тяло. Споменът изригна в нея подобно на газирана напитка излизаща то бутилката. Когато го уби се надаваше, че съзнанието и ще притъпи болката, но кошмарът се завръщаше винаги, когато влезеше в тази стая.

Борис Тонев: Пет месеца не беше доближавал склада, беше сигурен, че няма да понесе миризмата на разлагащата й се плът... Изненадващо, миризма нямаше... нито насекоми, плъхове и други мършояди. Когато доближи на метър, мумията бавно вдигна глава и озъбено му се усмихна.

/29

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове