Четири признака, че той става за брак

Четири признака, че той става за брак - картинка 1

Да бъдеш женен или да не бъдеш. Това е въпросът!

Двете решения, пред които е изправен един мъж са желанието му да бъде женен и желанието му да бъде ерген. Не трябва да смятаме, че да се омъжим винаги е правилното нещо. Но скорошно проучване гласи, че мнозинството от хора предпочитат да бъдат с някого, отколкото да останат без половинка след 30 годишна възраст.

Прочетете признаците, по които характеризираме един мъж и преценете. 

Първият признак е, необходимостта да  споделяте важни основни обеждения и ценности. Той е на първо място с причина. Свързването на духовно и емоционално ниво е също от  голямо значение, както и на  физическо. За да бъдем честни, ако не  подредите в списък нещата важни за Вас в една връзка и партньорът Ви не отговаря на тях, то по-добре продължете с търсенето на идеалният човек за Вас.

Второто важно нещо е да можете да се забавлявате заедно. На всеки му е забавно на първите 20 срещи, но говорим за хилядите следващи.

Способни ли сте да се смеете, да имате смислени разговори, и истински да се наслаждавате един на друг за години напред?  Ако е така, оцелили сте джакпота.

Третото правило е да бъде честен с Вас. Необходимостта на мъжът да лъже дава ясна представа за характера и емоционалното му състояние. Може да покаже несигурност, липса на почтенност или липса на морални стандарти. Както сами се досещате това също не е в плюс за него. Обратната страна: ако един мъж постоянно казва истината, то това е мъж, който не крие нищо. Това е типът, за който си заслужава да се омъжите.

Четвъртото правило е дали спори "честно". Разбира се, ще има дни, в които и двамата ще изхвърчате от къщата в пристъп на ярост. Но в края на деня не трябва да се ядосва на всяко несъгласие, не винаги е необходимо да каже последната дума и ако твоят човек спори без да се налага, поне през повечето време,

значи е идеален за длъжността "съпруг".  

  

        

/40

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли този парлмент да излъчи правителство?

Да, но зависи какво.

50.00%

Да, на всяка цена.

30.00%

По-добре да ходим на избори.

20.00%

Блогове