ЧОВЕКЪТ Е СЪЗДАДЕН ОТ ИЗВЪНЗЕМНА РАСА?

ЧОВЕКЪТ Е СЪЗДАДЕН ОТ ИЗВЪНЗЕМНА РАСА? - картинка 1

Съвременният човек е създаден вследствие на смесване между извънземни и неандерталци

Съвременният човек е създаден вследствие на смесване между извънземни и неандерталци!Изумително ново разкритие буквално разтърси научната общност миналата седмица в Лондон. На научна конференция на Кралската научна общност беше обявено нещо наистина революционно според BBC! Според ново изследване, генетичната „рецепта“ на един от нашите прадеди – Денисовия човек, разкрива нещо наистина шокиращо! Съществуват гени на абсолютно неизвестно за науката същество! Ясно доказателство, че древните ни прадеди са плод на съвкупление между древни хора и „нещо друго“, публикува peshakoffstudio.com.

Главозамайващото в случая е, че генетичният отпечатък на мистериозното същество е абсолютно непознат!

Никога не е срещан до сега в природата- при хора или животински видове! Това е наистина революционно, защото доказва, че човекът е плод на "извънземна интервенция".Според някои учени мистериозният ген е на клон от човешките видове, който е обитавал Азия, но водещият палеонтолог от Лондонския музей на природните науки Крис Стингър казва:
"Това не ДНК на човек, или на същество, което наподобява човек! Истината е, че си нямаме и най-бегла идея за източника на този генетичен материал. Никога не сме виждали нещо подобно! Има сериозна вероятност ДНК-то да не е на същество от този свят!"

Още древните шумерски летописи разказват, че „искрата на интелекта“ на модерния човек е дадена от извънземна раса!

Според водещи експерти като Ерих фон Деникен искрата е дадена на хората чрез съвкупление на примитивни женски екземпляри /наподобяващи примати/ и извънземни! Поколението на тези жени са първите хора – микс между земно и извънземно ДНК! Точно генетичният материал на извънземните е искрата, която е дала интелекта на модерния човек! Интелектът е нашия „подарък“ от древните ни бащи! Но защо ни е даден този безценен дар, които ни прави по-различни от всички други живи организми на планетата!? Според Зекария Сичин, човекът е създаден от расата на Анунаките, които са били един вид експлоататори на природните ресурси на планетата, и по-конкретно са извличали златото от земята. Причината за техния „подарък“ към хората е доста прозаична – да ги направят по-ефикасни работници, които да вършат черната работа! В последствие в резултат на военен конфликт с друга извънземна раса анунаките напускат планетата ни и оставят „поумнелите“ хора да се грижат сами за планетата.

.

Новите научни открития, ясно индикират, че древната шумерска легенда е истина! Мистериозният ген е ключът към вечния въпрос на човечеството – защо хората са по-различни от другите същества на планетата!

 

/29

Коментари 1

  • #1
    Габи -

    "Главозамайващото в случая е, че генетичният отпечатък на мистериозното същество е абсолютно непознат! Никога не е срещан до сега в природата- при хора или животински видове! " - хем има генетичен отпечатък от хиляди години и той ни е създал такива, каквито сме... хем никога не е срещан при хора??? Или аз нещо не разбирам, или това е поредната зле лансирана глупост.

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове