Чудо: Котка оцеля след седмица в колет

Чудо: Котка оцеля след седмица в колет - картинка 1

Животинчето е намерено с помощта на микрочип

Котка оцеля по чудо, след като прекара осем дни в колет, пише в. "Дейли експрес", цитиран от в-к "Труд"

Ветеринарят Бен Колуел казва, че оцеляването на животното е истинско чудо. "Обикновено състоянието на котките се влошава само след три или четири дена без храна и вода. Просто не разбирам как това животно е издържало почти двойно по-дълго време. Истинско чудо е, че е оцеляло".

Джули Бигът, стопанката на 8-годишната сиамка на име Къпкейк, споделя, че няма идея как домашният й любимец се е озовал в кашона с използвани CD и DVD дискове.

За нейна радост Къпкейк по чудо е оцеляла осем дни в колета, като за това време е пропътувала като пощенска пратка 400 километра от Фалмът, Корнуол, до Горинг-бай-Сий, Съсекс. Котката е намерена благодарение на микрочипа й.

"Чувствам се ужасно заради случилото се. Бях поставила всичко в кашона и го запечатах. Нямам идея как Къпкейк се е озовала вътре. Истинско чудо е, че тя е още жива, след като е прекарала осем дни затворена в колета, без храна и вода. Важното е, че Къпкейк оцеля в това страховито премеждие", споделя Джули Бигът.

Собственичката разказва, че е търсила питомката си навсякъде, опасявайки се от най-лошото.

Когато необичайната пратка е пристигнала в Горинг-бай-Сий, местните пощенски служители са се свързали с Кралското дружество за предотвратяване на жестокостта към животните (RSPCA), след което представители на организацията са занесли Къпкейк във ветеринарна клиника. При направения преглед се е установило, че котката има микрочип, благодарение на който е открита стопанката й.

/34

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове