Чувствай се по-красива...

Чувствай се по-красива... - картинка 1

Ето, как...

Колкото и да се грижите за външния си вид, никога не забравяйте, че красотата идва отвътре. Когато излъчвате красота и увереност, няма как околните да не я забележат, информира "mamatatkoiaz.bg".

В границите на разумното

Мислете за „професионалните красавици“ – моделите, като за митични същества, които се срещат рядко. Не се сравнявайте с тях. Имайте предвид, че дори част от тях не се смятат за красиви. Да не говорим за съвременните методи, позволяващи една снимка да представи преувеличена красота и тотално прикрити недостатъци. Идеалната кожа не винаги в действителност е такава. Затова е важно да не се сравнявате с тях!

 Влияние на взаимоотношенията

Част от човешката природа е да се гледаме през очите на другите. Партньорът оказва сериозно влияние върху начина, по който се виждаме. Ако получавате голяма доза любов и уважение, сами ще започнете да се виждате в най-добрата си светлина. И обратното – липсата на любов, привързаност и нежност, може да ви направи много по-неуверени и сами да повярвате, че сте непривлекателни. Помислете в коя посока ви насочва партньорът ви.

Не става дума за вас

 Срамежливите хора често се възприемат като по-малко привлекателни от останалите. Колкото повече се фокусираме върху себе си, толкова по-самокритични ставаме. Ако подходите по-отворено към околните и ги накарате да се чувстват желани, собствената ви несигурност ще намалее. Ако покажете интерес и сте по-комуникативни по време на парти, автоматично ще изглеждате по-привлекателни за околните.

Вътрешен грим

Заменете самокритичните мисли за отвратителните мазнини по бедрата ви с такива за мускулести секси бедра. Дайте възможност за друга гледна точка по повод представата за себе си. Мислете това, което искате хората да мислят за вас. Мислете за положителните си качества, колко сте отворена, мила, добра, интелигентна и интересна. В дългосрочен план, тези характеристики са много по-значими от физическата ви привлекателност.

Имайте собствен стил

 Когато човек се опитва да преодолее срамежливия си темперамент, не се старае само да е най-добре изглеждащ в стаята, но и най-добре облечен. Открийте своя стил, начина по който се чувствате най-красива и действайте! Изразете себе си чрез дрехите си. Когато носите дрехи, които разкриват същността ви, е по-лесно за околните да ви опознават и харесват, да виждат колко сте красива.

/34

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове