Crime Hour: "Миг преди края"

Crime Hour: "Миг преди края" - картинка 1

Криминални истории, разказани от читателите на No Comment

 

Днешното предизвикателство в "Crime Hour" е с тема: "Миг преди края".Имате време до 17.00 часа да напишете като комента...

Публикувахте от no-comment.bg в 6 април 2016 г.

В деншното предизвикателсто на нашата редовна рубрика - Crime Hour, имахте време до 17:00 часа да ни изпратите като коментар под снимката във Фейсбук, вашата история на тема: "Дулото на пистолета". Авторът на най-харесваната история през седмицата, ще получи подарък книга осигурена от издателство "Сиела". Гласуването за всички истории продължава до петък 12 часа, а в 14:00 ч., ще бъде обявен и победителя за тази седмица.

Ето и временните победители от днешния ден по вот:

Diana Kitty PlamenovaКак е възможно хората да са такива меркантилни задници?! Майка ми лежи в локва кръв в хола, аз гледам в дулото на пистолета, и всичко това заради брат ми, осиновеният ми брат! Да не помогне човек...

Мариана Атанасова : Бях седнал на земята и очаквах най- лошото .Как успях да допусна това да се случи?Струваше ли си да умра толкова млад ? Какво да направя за да се спася ?Въпросите нахлуваха в главата ми но не намирах отговори.

Julia Stefanova: Дай пистолета, Левак, и бягай! - Иван се беше понадигнал и гледаше настойчиво в отчаяно увисналата ми лява ръка. Пъхнах пищака в неговата и докато тичах, мислех колко неестествено изглежда мулатчето от денс-маратона, умиращо с двата ми пищова в ръцете.

/34

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове