Цветанов дава Станишев на съд!

Цветанов дава Станишев на съд! - картинка 1

По думите на Цветанов Станишев е излязъл "с донос компромат, анонимен сигнал".

1/Земестник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов се закани да заведе дело за набеждаване срещу лидера на ПЕС Сергей Станишев. Това обяви самият той пред Нова телевизия във връзка с поредицата дела, които бяха заведени срещу него.

По думите на Цветанов Станишев е излязъл "с донос компромат, анонимен сигнал".
"Това беше абсолютно тенденциозно и целта му беше обслужване на политическата стратегия за парламентарните избори през 2013 година. В момента адвокатът ми комплектова документите. Истината трябва да излезе", категоричен бе Цветан Цветанов.

"За мен Радан Кънев като политик вече не съществува. Той съществува като един народен представител, който под една или друга форма е заявил, че ще бъде в опозиция", подчерта Цветанов.

Преди дни заместник-председателят на ГЕРБ се закани, че ще съди Кънев. Поводът бяха твърдения на съпредседателя на Реформаторския блок, че Цветанов имал общо със спрени от премиера обществени поръчки.

По повод назначението си преди дни за председател на вътрешната комисия в парламента Цветанов изтъкна, че никога не е излизал от сектора за сигурност.

/29

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове