Да прекараш нощта в книжарница

Мечтали ли сте да живеете сред книги?

4/  В едно малко градче в Шотландия –  Wigtown, съществува разкошна книжарничка на име “Book Open”, която отдава горния си етаж за нощувки. Цената е 28 лири на нощ и включва освен спане и няколко бонуса – велосипед, с който посетителите на това очарователно място ще могат да разгледат градчето, лаптоп и безплатен Wi-Fi в книжарницата. На гостите се дава и възможност да работят 40 часа седмично сред рафтовете книги.

 

Самата работа включва посрещане на посетителите, отваряне и затваряне на книжарницата, складиране на книги и аранжиране на витрини.

“Целта ни е да насърчим образованието, да запазим духа и отношението към малките, независими книжарници и най-вече – да съхраним любовта към четенето и книгите”, разказват собствениците на “Book Open”.

Едва ли има по-мечтана дестинация за всички, които обичат четенето и пътуванията. Само си преставете – да се събудиш сред неповторимия аромат на хартия, да прекарваш времето си, четейки в тази романтична и изискана атмосфера… с чаша кафе или уиски в ръка  Незабравимо преживяване!

Стягайте куфарите бързо :)

/35

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове