Да пътуваш с целувка по света

Да пътуваш с целувка по света - картинка 1

Дадохме ви идея за следващата ви романтична почивка, нали?

Фотографите Кендрик Бринсън и Дейвид Уолътр Банкс вече няколко години документират своята любов. Двамата са се снимали, целувайки се на всевъзможни места из земното кълбо.

Наскоро двойката реши да покаже на целия свят любовта си.

Както обикновено се случва в такива ситуации, всъщност всичко започнало от една случайна снимка. В тази статия можета да разгледате пътешестващата целувка на двамата влюбени на фона на различни места по света, а ние ви приканваме да се присъедините към хаштага #BrinsonBanksing.

"Пътуващата целувка" се ражда на 10-ти март 2010 г., когато техният приятел и също фотограф Мат Милър, ги заснел в специфична поза, в която дамата е с високо вдигнати крака. След като Кендрик и Уолтър видели фотоса, веднага го окачествили като знаков и се захванали да се снимат в същата поза на различни места. 

Двамата влюбени всъщност се познават отдавна, още от студентските си години, когато учели заедно в University of Georgia. След това пътищата им се разделят и започват работа в различни списания. Двамата са заедно от осем години и са семейство от две, но описват началото на връзката си като "сложно". 

Дълго време двамата работили в различни страни по света, докато през 2006 г. Кендрик не се почувствала затрупана от работа, но самотна. Затова и тя започнала да общува по-често с Дейвид в чата и по телефона. Така започнала и тяхната любовна история...

/40

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове