Да си ПР сам на себе си!

Да си ПР сам на себе си! - картинка 1

А, къде изчезна Хилъри, бе?

Преди по-малко от четвърт век Доналд Тръмп почти призна, че се представил за своя ПР в телфонен разговор пред репортер на списание “People”.  Към днешна дата той отрече тази информация.

Гласът е изключително познат, с уверения, а понякога самодеян тон. Мъжът по телефона, който енергично защитаваше  Доналд Тръмп каза, че е говорител пред медиите на име Джон Милър, но след това той спподели "Аз съм нещо като нов тук," и "Аз съм човек, който отлично познава господин Тръмп“.

В аудиозапис, пуснат в Washington Post се улавя гласът на човек, с глас на Доналд Тръмп, но представящ се за Джон Милър пред репортер на списание  People. Това се случва през далечната 1992 година, когато Тръмп се развежда с първата си жена Ивана Зелничкова и когато започва връзка с Марла Мейпълс.

Тръмп и първата му жена Ивана

Ваудиозаписа се чува твърдата позиция на ПР, който умело защитава шефа си Тръмп. На въпрос на репортерката „Защо г-н Тръмп не се жени за своята половинка Марла Мейпълс?“, странния Милър отговаря „ Защото той не иска да поема ангажимент засега. Все пак е изключително богат и трябва да се убеди, че тази жена няма да се възползва от това“.

Оказва се, че Милър познава изключително добре личните чувства и отношение на Доналд Тръмп към жените. На въпроса „Срещали ли сте лично с него?“, мнимият ПР отговаря така „Той е добър човек, и той няма да нарани никого. Той се разбира с Марла много добре, обуздал я е“.

Тръмп се жени за Марла Мейпълс.

Естествено някои репортери намират думите на уж ПР на Тръмп за шеговити и забавни, но днес много от публицистите определят това изпълнение на милиардера като страховито, имайки предвид кандидатурата му за президент на САЩ.

Според някои медийни анализатори, това е само един пример какво ще стане със свободата на словото и правата на жените, ако Тръмп стане президент.

/34

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове