Да те спасят от ферма за кучешко месо /ВИДЕО/

Да те спасят от ферма за кучешко месо /ВИДЕО/ - картинка 1
Снимка: Humane Society International

Във видеоклип, споделен в интернет, се виждат първите реакции на малката Кат

Много от нас мечтаят за скъпа кола, модерен телефон, къща с басейн и куп други материални придобивки, които не са им нужни.

Малко кученце, прекарало първите си дни във ферма за месо в Южна Корея, навярно е искало единствено да остане живо и да има някой, който да го обича.

Humane Society International
Снимка: Humane Society International

За негов късмет то е спасено благодарение на природозащитни организации и вече се радва на напълно нов живот, разказват от theanimalrescuesite.com.

Във видеоклип, споделен в социалната мрежа facebook, се виждат първите реакции на малката Кат в новия ѝ дом. Тъй като никога досега тя не е имала легло и кучешки играчки, при вида им в началото се стъписва и обърква. Държи се плахо и не знае как да подходи към тях. Не е наясно и как да си играе със стопаните си, защото досега не е получавало добро отношение от хора.

Много скоро обаче това се променя. Изплашеното мъниче все пак успява да се отпусне и довери на семейството си. Много скоро то с охота похапва храната, която му е оставена в специална купичка и разбира, че светът може да бъде много хубаво място.

Humane Society International
Снимка: Humane Society International


Историята на Кат не започва добре, но тя има късмета да бъде спасена навреме и да бъде прибрана на сигурно място. За жалост обаче, много от кучетата, развъждани във ферми за месо, нямат нейната съдба. Тя живеят в ужасни условия, а по-късно биват превърнат в храна, припомнят природозащитници.

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?

Блогове