Дали домът ви е обитаван от духове?

Дали домът ви е обитаван от духове? - картинка 1

Не прибързвайте с отрицателният отговор

Много хора се питат дали домът им не е обитаван от духове и дори имат смътното усещане, че е така.

Вижте някой от начините да разберете дали домът ви е обитаван от духове:

1. Имате усещането, че някой ви потупва по рамото

Някой хора могат да се закълнат, че са усетили някой да ги докосва по рамото в празната стая. Според учените, занимаващи се с паранормални явление, това е сигурен признак , че около вас има дух на починал човек.

2. Усещате парфюма на любим човек, който е починал

Ако внезапно усетите аромат, който ви напомня на починал ваш близък, то вероятно неговият призрак е близо до вас. Ароматът може да означава, че духът ви пази и закриля. По същия начин може да усетите и неприятна миризма.

3. Необяснимо поведение на домашните любимци

Кучетата и котките имат силно развита чувствителност към паранормалното и, когато вашите любимци започнат да се държат необяснимо и странно, то може би те виждат и чуват неща, които вие не можете – може би усещат присъствието на дух в дома ви. Понякога котката ви сякаш се взира в нищото, а може би тя наистина вижда нещо. Свръхестествените способности на животните е ясен показател на наличието на духове.

4. Психокинетични явления

Много хора докладват за случаи, в които сякаш усещат присъствие на леглото си, чуват отваряне и затваряне на врати без да има никой в дома. Необяснимото пускане и спиране на уреди в дома са по-страховити прояви, които говорят за присъствието на дух.

5. Странни сънища и кошмари

Кошмарите и странните сънища, които са съпътствани с ужасяващи усещания, присъствие в стаята, стъпки и чувство на тежест също може да са знак, че духовете на ваши близки искат да се свържат с вас.

6. Необясними усещания

Внезапно усещане, че някой ви наблюдава, поява на усещания за студ или топлина без видима причина. Ако подобни усещания се появяват често, то може би в домът ви има обитатели, за които не знаете.

7. Липсващи вещи

На всеки се е случвало да се кълне, че е сложил определена вещ някъде и след това е изчезнала. Понякога това може наистина да е така. Духовете правят това, за да привлекат вниманието ни.
Често пъти намирайки се в труден период от живота си или след загубата на близък човек, интерпретираме случващото се с нас и около нас по начина, по който ни се иска и сякаш очакваме да видим духа на човека, който е починал…

Източник: chudesa.net

/40

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове