Дами, купете си играчка!

Дами, купете си играчка! - картинка 1

Ето Ви няколко причини да отскочите до близкия палав магазин

Ползите от редовния сексуален живот са много - подобрена имунна система, по-ниски нива на стрес, нормално кръвно налягане, по-малък шанс от сърдечносъдови заболявания, хубаво настроение, позитивизъм и усещане за щастие.

Не всяка жена обаче може да се похвали с висока активност в спалнята по редица причини и това сериозно може да се отрази на здравето на нейната вагина.

До голяма степен може да си помогнете ако се снабдите с вибратор. Вижте защо:

  1. Следващият ви сексуален акт може да бъде болезнен

Дългото целомъдрие води до загуба на разтегливост на мускулите в интимната област, както и до по-ниска лубрикация. Това от своя страна може да превърне секса в нещо болезнено. Съветът към дамите без сексуален партньор е да се погрижат за себе си с вибратори или други играчки, които да поддържат тонуса на мускулите.

  1. Вагината ви буквално може да се заключи

Болката при секс след въздържание бързо ще мине, по-лошото е, ако вагиналните мускули се стегнат до такава степен, че дори пръст да не може да проникне между вагиналните стени. Това състояние се нарича "вагинизмус" и за решаването му е нужна професионална медицинска помощ.

  1. Желанието ви за секс изчезва

При липса на редовен секс, на жените им става все по-трудно да се възбудят. При някои дори идва момент, в който те спират да се вълнуват от секс и да го искат. За да не се стигне дотук, експертите препоръчват да мастурбирате редовно.

  1. Вагината ви "остарява"

Много жени намаляват драматично и спират сексуалните си изживявания след детеродна възраст. В периода на менопауза и предменопауза естрогенът в тялото рязко намалява, което води до загуба на плътност и еластичност на интимните части. На практика стените на вагината ви изтъняват и се изсушават, като срамните устни провисват. При жените, които водят активен сексуален живот и през 50-те и 60-те тези процеси са силно забавени, пише tialoto.bg.

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове