Десет неща, които мъжете мразят в жените

Съгласни ли сте?

Мъжете не харесват жени, които се правят на непорочни.

Те смятат, че жените трябва да са себе си и да правят всичко възможно, за да изглеждат добре. Даже, жените в днешно време трябва да се забавляват и наслаждават на живота до максимум . . . точно както правят мъжете.

Мъжете мразят, когато тяхната жена критикува други жени.

Това е неоспорим факт, че ги възприема като съпернички. Но запомнете, че никоя жена не ще получи симпатия от един мъж ако тя продължително критикува облеклата, обувките и чантите на другите жени и също така тяхната съвместимост едни с други.

Мъжете наистина не се интересуват много, ако техните жени носят модни облекла или не, имат модна прическа или не.

Ревността на жените дразни мъжете.

Това е абсолютна безсмислица за тях. Ревността може да разбие и най-здравата връзка. Запомнете, доверието е най-важната част в която и да е било връзка.

Мъжете също не обичат да бъдат т. нар. “кошчета за душевни отпадъци”.

Просто не обичат емоционалната част от нещата – специални обаждания, безпричинни прегръдки и целувчици и т. н. Те не харесват неуверени жени. И казват, че то е дори по – лошо от самоуверени и независими жени.

Не е добре за жената да говори с кодова реч с мъжа в една връзка.

Въпрос като: “За какво си мислиш?” за жената значи “Кажи си истинските чувства към мен.”, а за мъжа отговора е прост той отговаря точно за това което си мисли в момента. И така това е поредно доказателство за различните планети нали?!

Някои жени искат изцяло времето за себе си, мъжът да им е отдаден напълно.

Това изключително много мразят мъжете – никакво лично пространство и въздух. А, пък в най – лошия случай жените почват да подбират приятелите му и да разпределят задачите му за деня . . . ужас, мъжете бягат на далеч от такива жени.
Емоционалността на жените прави мъжете луди.

За мъжете счупеният нокът или някой трогателен филм не е проблем изобщо. Затова намират за глупост цялата тази емоционалност. “Счупен нокът?!” – “Боже!!!”
Безсмисленото 100 часово обикаляне по магазините – кошмар за мъжете.

За мъжете това е най-страшното изпитание, когато трябва да придружат жените по време на пазар.
Приказливостта на жените е също така е доста дразнеща, казват мъжете.

За жените не е достатъчна самата новина, а и всеки малък и незначителен детайл в нея. Да не говорим, че в повечето случай от муха правят слон на думи както се казва. Абе, да не си покрай такава жена, че ще ти “пламне” главата.
Жени имат сигурно влияние – върху мъжете.

Това е тяхното оръжие, за да става тяхната. Ако ли пък не, лишават мъжете докато не склонят да направят исканото от тях. Това кара мъжете да се чувстват индиректно зависими от жените, което ги дразни естествено. И така – то действа. Но в определени граници, като всичко останало, разбира се.

/29

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове